UYARI!

Kullandığınız tarayıcının JavaScript kullanımı kapalı olduğundan sayfada bloke halindesiniz.

Sayfamızın tasarımı JavaScript kodları ile daha düzgün çalışmakta olduğundan bu uyarıyı aldığınızı belirtmek isteriz.

BEYAZ TV'nin Yayın Akışı - Türkiye'deki TV Kanallarıyla İlgili Haberler - Sayfa 3 - Page 3 of 3
UydumTürk UydumTürk UydumTürk

UydumTürk

Fark Edilmeyeni Görür, Söylenilmeyeni Yazar!
16 Yaşındayız!
13 Kasım 2025 | Saat: Yükleniyor...

BEYAZ TV'nin Yayın Akışı

Başlatan KARTAL DEMİR, 22 Ağustos 2019 | 23:13

« SHOW TV'nin Yayın Akışı | HALK TV'nin Yayın Akışı »
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 10,267 Konu 386 Beğeni 209 Puan 16,377
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 10,267
  • Konu 386
  • Beğeni 209
  • Puan 16,377
  • Almanya / Diyarbakır
TvNET'ten Beyaz TV'ye transfer...

Bengü Türk ve ardından TvNet ekranlarından görmeye alıştığımız Rana İdil Özdoğan, televizyonculuk kariyerine yeni bir sayfa ekledi. Özdoğan, Beyaz TV ekibine editör muhabir olarak katıldı.

Bengü Türk ve ardından TvNet ekranlarından görmeye alıştığımız Rana İdil Özdoğan, televizyonculuk kariyerine yeni bir sayfa ekledi. Özdoğan, Beyaz TV ekibine editör muhabir olarak katıldı.

Ayşen Yükler yönetimindeki Beyaz Haber kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor...

RANA İDİL ÖZDOĞAN KİMDİR?

2019 yılında Bengü Türk Televizyonu'nda yaptığı stajla medya sektörüne adım atan Rana İdil Özdoğan, resmi stajını burada yaptı.

2020'de Türkgün Gazetesi'nde yaptığı staj ile yazılı basın tecrübesi kazanan genç gazeteci, burada haber yazım teknikleri, sayfa planlaması ve editoryal süreçlerde deneyim elde etti.

2021 yılında yeniden Bengü Türk ekranlarına dönen Özdoğan, bu kez internet editörü olarak profesyonel iş hayatına başladı.

Kısa sürede haber merkezindeki çalışmalarıyla öne çıkan Özdoğan, aynı kurumda editör, editör muhabir ve ardından muhabir olarak görev yaparak televizyon haberciliğinde önemli bir deneyim kazandı.

2024 yılında ise TVNET Televizyonu bünyesinde Cumhurbaşkanlığı muhabiri olarak görev aldı. Bu süreçte hem diplomasi hem de politika haberciliği alanlarında önemli yayınlara imza attı; sahadan canlı yayın bağlantıları ve özel röportajlarıyla adından ekranda yer aldı.

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 10,267 Konu 386 Beğeni 209 Puan 16,377
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 10,267
  • Konu 386
  • Beğeni 209
  • Puan 16,377
  • Almanya / Diyarbakır
Ertem Şener'den Canlı Yayında Küfür İddiasına Yanıt

Kocaelispor Başkanı Recep Durul Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" isimli programa canlı yayında telefonla dahil oldu. Bu esnada moderatör olan Ertem Şener'in, Kocaelispor Başkanı Recep Durul'a argo bir ifade kullandığı iddia edildi. Bu iddia kısa sürede sosyal medyada büyük bir yankı buldu. Ertem Şener ise kendi sosyal medya hesabı üzerinden söz konusu iddiaları sert bir şekilde yalanladı. Detaylar içeriğimizde!
Canlı Yayında Küfür İddiası

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programı, bu kez canlı yayın sırasında yaşanan küfür iddiasıyla gündeme geldi. Kocaelispor Başkanı Recep Durul, hakkındaki bazı iddialara yanıt vermek üzere canlı yayına telefonla bağlandığı sırada, yayından gelen argo bir kelime sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
İzleyiciler, yayındaki sesin moderatör Ertem Şener'e ait olduğunu öne sürerken, olay kısa sürede X ve diğer platformlarda gündem oldu. Kocaelispor taraftarları, duydukları sesin kimden geldiğinin net şekilde açıklanmasını talep ederken, yayın ekibinden birinin bu kelimeyi kullandığı iddiası da ortaya atıldı.
Ertem Şener Açıklama Yaptı

Gelen tepkilerin büyümesi üzerine Ertem Şener, sosyal medya hesabından çok sert bir açıklama yaparak iddiaları kesin bir dille yalanladı. Özellikle "Nurizade Bey" adlı fenomen hesabın paylaştığı gönderiye yanıt veren Şener, iftira atan kişilere karşı yasal yollara başvuracağını açıkladı. Deneyimli sunucu, açıklamasında öfkesini gizlemedi. Şener yayınladığı postta şu ifadelere yer verdi:

Senin ile mahkemede görüşme vakti geldi. Bunu dediysem ben namussuzum. Sen eğer bana iftira atıyorsan sen neysin? Sen neye dayanarak bunu benim söylediğimi iddia ediyorsun? Sesim açık ve ben konuğuma küfür edeceğim öyle mi? Ayrıca sesim kapalı da olsa 30 yıldır bu işin içindeyim ve yayınıma bağlanan bir kişiye ben kaba bir kelime bile kullanmam. Bırak küfür etmeyi. Ama sen ve senin gibiler alışmış böyle terbiyesizlikleri başka yerlerden duymaya! Ve sen bu iftiranın bedelini "Adalet önünde" ödeyeceksin. Tekrar ediyorum bu ses nerden geldi bilmem ama benim sesimin olmadığına namusum şerefim üzerine yemin ederim. Mahkemede görüşeceğiz!
Senin ile mahkemede görüşme vakti geldi. Bunu dediysem ben namussuzum.

Sen eğer bana iftira atıyorsan sen neysin?

SEN NEYE DAYANARAK BUNU BENİM SÖYLEDİĞİMİ İDDİA EDİYORSUN?

Sesim açık ve ben konuğuma küfür edeceğim öyle mi?
Ayrıca sesim kapalı da olsa 30 yıldır bu işin... https://t.co/CWePZBml3a

-- Ertem Şener (@ertemsener) November 10, 2025

Spor Ekranı