UYARI!

Kullandığınız tarayıcının JavaScript kullanımı kapalı olduğundan sayfada bloke halindesiniz.

Sayfamızın tasarımı JavaScript kodları ile daha düzgün çalışmakta olduğundan bu uyarıyı aldığınızı belirtmek isteriz.

SHOW TV'nin Yayın Akışı - Türkiye'deki TV Kanallarıyla İlgili Haberler - Sayfa 10 - Page 10 of 10
UydumTürk UydumTürk UydumTürk

UydumTürk

Fark Edilmeyeni Görür, Söylenilmeyeni Yazar!
17 Yaşındayız!
28 Ocak 2026 | Saat: Yükleniyor...

SHOW TV'nin Yayın Akışı

Başlatan ★Recai Karakuş★, 08 Ocak 2020 | 01:52

« ATV ve A Haber'in Yayın Akışı | TRT Kanallarının Yayın Akışı ile İlgili Haberler »
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 11,089 Konu 402 Beğeni 211 Puan 17,319
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 11,089
  • Konu 402
  • Beğeni 211
  • Puan 17,319
  • Almanya / Diyarbakır
20 Aralık 2025 | 16:37 #135 Son düzenlenme: 20 Aralık 2025 | 16:50 ★Recai Karakuş★
Pınar Erbaş ekrana neden çıkmadığını açıkladı! "Günlerdir uykusuz bir şekilde..."

Uyuşturucu operasyonu kapsamında tutuklanan Mehmet Akif Ersoy'un ardından gözlerin çevrildiği eski eşi spiker Pınar Erbaş, Show TV ekranlarından bir süreliğine ayrıldığını açıkladı.

Uyuşturucu operasyonu sonrası tutuklanan Mehmet Akif Ersoy'un ardından gözler eski eşi spiker Pınar Erbaş'a çevrildi. Erbaş'ın dün akşam Show TV Ana Haber bülteninde yer almaması, izleyicilerin "Pınar Erbaş neden yok?" sorularını gündeme taşıdı. Konuyla ilgili olarak kanaldan bir açıklama yapılmazken, Pınar Erbaş bugün sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama paylaştı.

Tanınan spiker açıklamasında, yaşadığı sürecin ağırlığı nedeniyle bir süreliğine ekranlardan uzak kalacağını belirtti. Erbaş, "Kelimelerle anlatılamayacak kadar zor bir süreçten geçiyorum. Hayatımın bir döneminin yalan, aldatmaca ve kurmacayla geçmiş olduğu gerçeğiyle yüzleşiyorum. Günlerdir uykusuz bir şekilde benim için sarsıcı ve tarif edilemez ağırlıktaki haberleri sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Erbaş, yaşadığı duygusal yoğunluk nedeniyle görevini sürdürmekte zorlandığını belirterek, "İlk günler dayanabileceğimi, işimi aksatmadan hayatıma devam edebileceğimi düşündüm. Ancak gücüm tükendi. Konu ile ilgili tek bir haber dahi sunacak takatim kalmadı. Bu sebeple bir süreliğine ekrandan ayrı kalmak için izin istedim" dedi.

Show TV yönetiminin talebini anlayışla karşıladığını söyleyen spiker, yöneticilerine teşekkür etti.

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 11,089
  • Konu 402
  • Beğeni 211
  • Puan 17,319
  • Almanya / Diyarbakır
Show TV'de 'Okan Buruk' depremi! O program yayından kaldırıldı, Sevilay Yılman kovuldu!

Gazeteci Sevilay Yılman'ın Show TV'de yaptığı "Okan Buruk ifadeye çağrılacak" şeklindeki açıklamalarının yalan çıkması üzerine harekete geçen TMSF radikal bir karar aldı. 4 yıldır devam eden sabah programını bitirip Yılman ve tüm çalışanların işine son verdi.

Türkiye gündemine oturan ve medya dünyasından spor camiasına sıçrayan soruşturma kapsamında, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Show TV'de yayınlanan 'Bu Sabah' programında açıklamalar yapan gazeteci Sevilay Yılman, tutuklu bulunan Ela Rümeysa Cebeci merkezli yürütülen dosyada, sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Okan Buruk'un da isminin geçtiğini ve ifadeye çağrılmasının beklendiğini dile getirdi.

BAŞSAVCILIK YALANLADI
Sosyal medyada Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un bir soruşturma kapsamında ifadeye çağrılacağı yönündeki iddialara İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı kaynaklarından yalanlama geldi. Savcılık kaynakları, Okan Buruk'un ifadeye çağrılacağına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Açıklamada, Buruk'a yönelik bu yönde herhangi bir işlem bulunmadığı ifade edildi.

TMSF YILMAN'IN BİLETİNİ KESTİ

Medyaradar'ın özel haberine göre; Galatasaray Spor Kulübü, Yılman'ın açıklamasından sonra başsavcılık kaynaklarından yapılan yalanlamadan sonra harekete geçti. İlk olarak TMSF yönetimiyle konuşan kulüp yetkilileri, yalan bilgiyi yayan Sevilay Yılman ile ilgili bir yaptırım kararı almalarını talep etti. TMSF yönetimi "Bu sabah" programı yayından kaldırıldı. Programda yorumcu olarak görev yapan Sevilay Yılman ve diğer çalışanların da işine son verildi.Galatasaray Kulübü bu kararın ardından ise Yılman hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 11,089
  • Konu 402
  • Beğeni 211
  • Puan 17,319
  • Almanya / Diyarbakır

Bahar dizisi neden final yaptı? Bahar finali gündemde
Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi son dönemde seyirciyi tatmin etmedi. Yayın günü değişikliği sonrası kanal dizinin fişini çekti. 28 Aralık akşamı yayınlanan bölümle Bahar final yaptı.

Show TV'nin fenomen dizisi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? final mi yaptı? Daha önce yayın günü değiştirilen Bahar dizisi dün akşam son bölümüyle ekrana geldi. Peki, Bahar dizisi neden final yaptı?

Başrollerinde Demet Evgar'ın yer aldığı, Show TV'de ekranlara gelen Bahar dizisi final kararı aldı.

BAHAR NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Geçtiğimiz haftalarda yayın günü değişikliği yapılan Bahar dizisi, 64. bölümüyle ekranlara veda etti. Yapılan gün değişikliğine rağmen beklentileri karşılamayan dizi, kanal yönetimi ve yapım şirketinin aldığı karar neticesinde final yaptı.

Hikayenin daha fazla yıpranmaması adına yılbaşı öncesinde görkemli bir finalle proje sonlandırıldı.

Seyirciler ise değişen senaryoya sitem etti ve dizinin son dönemde çok kan kaybettiğini sosyal medyada dile getirdi. X'te "İyi oldu", "Böyle bir finali hak etmedik" "Kötü bir son olmuş", "Aceleye gelmiş bir final yazık" yorumları yapıldı.

Mynet Haber

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 11,089
  • Konu 402
  • Beğeni 211
  • Puan 17,319
  • Almanya / Diyarbakır
24 Ocak 2026 | 17:11 #138 Son düzenlenme: 24 Ocak 2026 | 17:17 ★Recai Karakuş★
Uyuşturucu testi pozitif çıkmıştı! Aldığı haberle sarsıldı: Allah'a havale ediyorum

Ünlülere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturmasında test sonucu pozitif çıkan Doğukan Güngör, 'Kızılcık Şerbeti' adlı diziden kovuldu. Kapının önüne konan Güngör, "Bu akşam ansızın aldığım bu kötü haberle bazı insanlar ve kurumların kararlar alırken ne kadar acımasız olabildiğine herkes gibi ben de şahit oldum. Herkes ikinci bir şansı hak eder inancını taşımayan bu acımasız insanlar ve kurumları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum ve onları Allah'a havale ediyorum. " açıklamasını yaptı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında, aralarında oyuncuların da bulunduğu 19 şüpheliden alınan kan ve saç örnekleri Adli Tıp Kurumu tarafından incelendi. Hazırlanan raporda 14 kişinin test sonucunun pozitif çıktığı belirtildi.

Test sonucu pozitif çıkan isimler arasında Doğukan Güngör'ün de yer aldığı kaydedildi. Soruşturma kapsamında Özge Bitmez, Sevgi Taşdan, Gülsüm Bayrak, Gizem Özköroğlu ve Burak Altındağ'ın test sonuçlarının ise negatif olduğu bildirildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgiye göre, yaşanan gelişmelerin ardından Doğukan Güngör, Show TV'de yayınlanan ve uzun süredir rol aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncu kadrosundan çıkarıldı.

Kararın ardından Güngör, ilk kısa açıklamasında "Allah büyük, her şeyi görüyor" ifadelerini kullandı. Daha sonra sosyal medya hesabından uzun bir paylaşım yapan oyuncu, diziden çıkarılma kararını yeni öğrendiğini belirterek bu kararı "acımasız" olarak nitelendirdi.

Daha sonra sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yayınlayan Güngör şunları ifade etti:

"4 sezondur büyük bir şevkle çalıştığım Kızılcık Şerbeti isimli dizi filmden son zamanlarda yaşanan olaylar sebebiyle Show TV yönetiminin aldığı kararla çıkarıldığımı az önce öğrenmiş bulunuyorum.

Bu hayatta herkes hata yapabilir ki ben de bir hata yaptığımı ancak bu hatamdan artık döndüğümü ve çok pişman olduğumu samimiyetle ve dürüstçe gerek Savcılık makamına gerekse kamuoyuna açıklamış ve temiz bir hayata ilk adımlarımı atmıştım. Her şerde bir hayır vardır inancıyla, bu son yaşadığım olaydan sonra kendimi tamamen işime adamıştım ve temiz bir hayat sürmek için kendime söz vermiştim.

Ama bu akşam ansızın aldığım bu kötü haberle bazı insanlar ve kurumların kararlar alırken ne kadar acımasız olabildiğine herkes gibi ben de şahit oldum. Oysa bu hayatta hata yapan ne ilk ne de son insanım.

Herkes ikinci bir şansı hak eder inancını taşımayan bu acımasız insanlar ve kurumları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum ve onları Allah'a havale ediyorum.

Ancak kamuoyunu da açıkça belirtmek isterim ki ben dimdik ayaktayım ve kendime verdiğim temiz bir hayat sözünü tutarak daha güzel işlerde çok yakında tekrar siz sevenlerimle birlikte olacağım.

Bu kötü günlerde benim yanımda olan benden sevgisini esirgemeyen tüm dostlarıma, sevgili hayranlarıma ve canım aileme çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.."

Akit Haber

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 11,089
  • Konu 402
  • Beğeni 211
  • Puan 17,319
  • Almanya / Diyarbakır
Başrolünü diziden çıkartmışlardı... Kızılcık Şerbeti'nin yeni Fatih'i belli oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih Ünal karakterini canlandıran Doğukan Güngör'ün uyuşturucu testi pozitif çıkınca kadrodan çıkarılmasının ardından, karakteri kimin devralacağı netlik kazandı.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve dört sezondur ilgiyle takip edilen Kızılcık Şerbeti dizisinde önemli bir oyuncu değişikliği yaşandı. Dizide Fatih Ünal karakterine hayat veren Doğukan Güngör, yürütülen bir soruşturma kapsamında yaşanan gelişmelerin ardından kadrodan çıkarıldı.

Güngör'ün ayrılığı sonrası yapım ekibinin yeni Fatih karakteri için oyuncu arayışına geçtiği öğrenildi. Geçen cuma gününden bu yana süren görüşmeler sonucunda rol için Emre Dinler ile anlaşmaya varıldı.

Emre Dinler, son olarak "Zembilli" dizisinde başrol oynamıştı. Oyuncunun, Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih Ünal karakteriyle izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Emre Dinler kimdir?
1995 doğumlu olan Emre Dinler, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde dünyaya geldi. 1.90 metre boyundaki Dinler, 2013 yılında katıldığı Miss & Mr Model of Turkey yarışmasında üçüncü oldu. Modellik kariyerinin ardından 2018 yılında oyunculuğa adım atan Dinler; "Zembilli", "Kuruluş Osman", "Al Sancak", "Sol Yanım" ve "Yasak Elma" gibi yapımlarda rol aldı.

Medyaradar