UYARI!

Kullandığınız tarayıcının JavaScript kullanımı kapalı olduğundan sayfada bloke halindesiniz.

Sayfamızın tasarımı JavaScript kodları ile daha düzgün çalışmakta olduğundan bu uyarıyı aldığınızı belirtmek isteriz.

Amedspor Karşılaşması Ne Zaman Oynanacak? ve Hangi Kanalda Yayınlanacak? - TV'de Spor Ekranı - Spor Kanallarının Yayın Akışları - Sayfa 11 - Page 11 of 12
Uydu Forumu Uydu Forumu Uydu Forumu

Uydu Forumu

Fark Edilmeyeni Görür, Söylenilmeyeni Yazar!
17 Yaşındayız!
29 Haziran 2026 | Saat: Yükleniyor...

☀️

Amedspor Karşılaşması Ne Zaman Oynanacak? ve Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Başlatan ★Recai Karakuş★, 20 Aralık 2025 | 17:47

« S SPORT Kanallarının Yayın Akışları | Galatasaray TV Geri mi Dönüyor? »
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 12,792 Konu 428 Beğeni 214 Puan 19,212
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 12,792
  • Konu 428
  • Beğeni 214
  • Puan 19,212
  • Almanya / Diyarbakır
Amedspor şampiyonluğu nerede kutlayacak? İşte adresi!
TFF 1. Lig'de fırtına gibi eserek sezonu ikinci sırada tamamlayan ve adını doğrudan Süper Lig'e yazdıran Amedspor, kutlamaya hazırlanıyor.

Kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkma başarısı göstererek büyük bir başarıya imza atan Amedspor, şampiyonluk coşkusunu on binlerce taraftarıyla bir arada yaşayacak.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMASININ ADRESİ: NEWROZ PARK

Diyarbakır'da merakla beklenen "Kutlama nerede yapılacak?" sorusu nihayet yanıt buldu.

Edinilen bilgilere göre, kulüp yönetimi ve şehir dinamiklerinin koordinasyonuyla, şampiyonluk kutlamaları için Bağlar ilçesinde bulunan Newroz Park alanı seçildi.

STADYUM KABINA SIĞMADI: NEDEN NEWROZ PARK?

Amedspor'un iki yıl önce 2023/2024 sezonunda kazandığı şampiyonlukta kutlamalar 33 bin kapasiteli Diyarbakır Stadyumu'nda gerçekleştirilmişti.

Öte yandan Süper Lig biletinin alınmasıyla katlanan heyecan, çok daha geniş bir alana sahip olan Newroz Park'ta kutlanacak.

KUTLAMA TARİHİ NE ZAMAN VE HANGİ SANATÇILAR KATILACAK?

Şampiyonluk kutlamalarının hangi tarihte yapılacağı henüz kesinlik kazanmaz iken; bu sevince hangi sanatçıların ortak olacağı da ileriki günlerde açıklanacak.

Muhabir: Onurcan GÜLER Mücadele Gazetesi

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 12,792
  • Konu 428
  • Beğeni 214
  • Puan 19,212
  • Almanya / Diyarbakır

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 12,792
  • Konu 428
  • Beğeni 214
  • Puan 19,212
  • Almanya / Diyarbakır

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 12,792
  • Konu 428
  • Beğeni 214
  • Puan 19,212
  • Almanya / Diyarbakır

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 12,792
  • Konu 428
  • Beğeni 214
  • Puan 19,212
  • Almanya / Diyarbakır
Amedspor'un şampiyonluk kutlaması hangi kanalda?
Süper Lig'e yükselen Amedspor'un şampiyonluk kutlaması ne zaman, nerede kutlanacak, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte yanıtı...

Tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselen Amedspor'un şampiyonluk programı belli oldu. Amedspor, bugün (10 Mayıs Pazar) saat: 16.00'da Newroz Parkı'nda kupa töreni ve şampiyonluk kutlaması yapacak.

Amedspor'un şampiyonluk kutlamasında sahne alacak sanatçılar belli oldu:
Dj Ramazan Karakaş
Dj Kejo
Beser Şahin
Bajar
Agirê Jiyan

AMEDSPOR KUTLAMASI HANGİ KANALDA?
Amedspor'un şampiyonluk kutlamasını Amedspor YouTube kanalından yayınlanacak. Öte yandan yayına ilişkin link paylaşıldı. İşte bilgileri:

Amedspor Kupa Töreni ve Şampiyonluk Kutlaması canlı yayın bilgileri aşağıdadır:
Tarih: 10 Mayıs 2026 Saat: 16.00 - 23.00
Uydu: TÜRKSAT 3A* Downlink: 11.195 MHz• Polarizasyon: Horizontal (Yatay)• Sembol Rate: 4.166• FEC: 5/6• Roll Off: %20

RTMP Yayın Linkleri
1. rtmp://88.255.13.202:1937/live/amedsporkutlamayayin1
2. rtmp://88.255.13.202:1938/live/amedsporkutlamayayin2

Muhabir: Fatih SURUÇ Mücadele Gazetesi

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 12,792
  • Konu 428
  • Beğeni 214
  • Puan 19,212
  • Almanya / Diyarbakır

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 12,792
  • Konu 428
  • Beğeni 214
  • Puan 19,212
  • Almanya / Diyarbakır

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 12,792
  • Konu 428
  • Beğeni 214
  • Puan 19,212
  • Almanya / Diyarbakır
Karar çıktı: Amedspor'un yeni başkanı resmen belli oldu!

Son dakika... Amedspor İstişare Kurulu'nun oy birliği ile mevcut başkan Nahit Eren ile yola devam kararı çıktı.

Süper Lig'de mücadele edecek olan Amedspor'da, 1 Haziran'da gerçekleştirilecek kongre öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kulübün geleceğine yön verecek yönetim listesi için çalışmalar sürerken, kent bileşenleri ve İstişare Kurulu'ndan başkanlık adayına ilişkin karar çıktı.

İSTİŞARE KURULU'NDAN "YOLA DEVAM" KARARI
Amedspor İstişare Kurulu, yaptığı toplantının ardından mevcut kulüp başkanı Nahit Eren ile yola devam edilmesi yönünde karar aldı. Toplantıda kulübün istikrarlı yapısının korunması ve şampiyonlukla taçlanan başarılı sürecin kesintiye uğramaması gerektiği vurgulandı.

Kurulun, mevcut başkan Nahit Eren'in yeni dönemde de görevini sürdürmesi konusunda oy birliğiyle mutabakata vardığı öğrenildi.

YARIN BASIN AÇIKLAMASI YAPILACAK
Öte yandan Amedspor İstişare Kurulu, kulübün gelecek dönem hedefleri ve Olağan Genel Kurul sürecine ilişkin değerlendirmeleri ve başkan adaylığına dair yarın (25 Mayıs) saat: 12.00'da Şehmus Özer Tesisleri'nde basın açıklaması yapacak.

Muhabir: Fatih Suruç Mücadele Gazetesi

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 12,792
  • Konu 428
  • Beğeni 214
  • Puan 19,212
  • Almanya / Diyarbakır
Amedspor'da Nahit Eren yeniden başkan oldu: İşte yönetim listesi!
Amedspor'da yeni sezon öncesi Nahit Eren yeniden başkan seçildi, yönetim listesi belli oldu.

2025/26 sezonunu ikinci olarak şampiyon tamamlayan ve Süper Lig'e çıkan Amedspor'da Nahit Eren yeniden başkan seçildi. Kulübün yönetim kurulu da belli oldu.

İşte Amedspor'da yönetim kurulu listesi şu şekilde:

Kulüp Başkanı Nahit Eren

Seher Akçınar Bayar

Talip Sümbül

Şengül Saruhanoğlu

Mithat Çiftçi

Berfin Odabaşı Tunca

Nedim Şimşek

Özlem Külahçı Tanaman

Melih Nazlı Can

Narin Narinova

Taha Ülgen

Songül Bayram Alak

Nimet Taş

Mülkiye Yekza İnanır

Önder Çiçek

Emel İzgidemir

Ahmet Ülmez

Mehmet Reşit Akıl

Ömer Faruk Yıldırım

Kamuran Azizoğlu

Serhat Demir

Mahmut Arslan

Eser Sönmez

Nevzat Günay

Hadi Yakışan

Mustafa Altın

Bişar Duran

Ender Vural

Nurettin Yıldız

Amet Ulu

Aziz Aslan

AMEDSPOR YÖNETİMİNDE YEDEK KURULU LİSTESİ

Ahmet Budakçı

Raferin Akengin

Rıdvan Bavik

İrem İlhan

Adnan Yıldırım

Zozan Erek

Cihan Tuncel

Helin Tapancı

Ferhat Esen

Sidar Şeyhmus Alkan

Mehmet Rıfat Sancar

Mehmet Oruç

Seydi Muhammet Acar

Mehmet Akif Savaş

İbrahim Ülker

Can Akıl Çelik.

DENETİM KURULU ASİL:

Arzu Sunal Balkaya

İrfan Akba

Şeyhmus Kaya

DENETİM KURULU YEDEK:

Selçuk Saçu

Aylin Turşak

Yasemin Avcı

DİSİPLİN KURULU ASİL:

Ferdani Gökdere

Abidin Kakdaş

Servet Özen

DİSİPLİN KURULU YEDEK:

Edip Hüseyinoğlu

Roni Sarıyıldız

Hanifi Sönmez.

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 12,792
  • Konu 428
  • Beğeni 214
  • Puan 19,212
  • Almanya / Diyarbakır
Amedspor yönetiminde görev dağılımı belli oldu: İşte tam listesi
Amedspor'un 2026-27 sezonu kapsamında Olağan Genel Kurulu'nda seçilen Yönetim Kurulunun görev dağılımı belli oldu.

Amedspor'dan yapılan açıklamada, "Amedspor'un kurumsal gelişimine katkı sunmak, sportif ve idari hedeflerini ileriye taşımak amacıyla görev üstlenen Yönetim Kurulu üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz" denildi. İşte tam listesi:

BAŞKAN: NAHİT EREN

ASBAŞKAN: Şengül Saruhanoğlu

Finans İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Talip Sümbül

Dış İlişkiler, Uluslararası Gelişim ve Kamu İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Narin Nadirova

Kadın Spor Branşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı: Songül Bayram Alak

Altyapıdan ve Stadyumdan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Ahmet Ülmez

Ticari ve Yatırım İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Melih Nazlıcan

Arge ve Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Mehmet Reşit Akıl

Genel Sekreter: Nimet Taş

Muhasip Üye: Mülkiye Yekza İnanır

Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Eser Sönmez, İrem İlhan, Raperin Akengin, Helin Tapancı

Medya ve İletişim Departmanı: Emel İzgi Demir, Eser Sönmez

Futbol Şube Sorumluları: Nedip Şimşek, Mustafa Altın, Mehmet Rıfat Sancar

Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Seher Akçınar Bayar, Hadi Yakışan, Mehmet Akif Savaş, Rıdvan Pavik

Kadın Branşlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Özlem Külahçı Tanaman, Zozan Erek, Raperin Akengin, Seher Akçınar Bayar, Bengi Berfin Odabaşı Tunca, Narine Nadirova, Emel İzgi Demir, İrem İlhan

Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Emel İzgi Demir, Seydil Muhammed Acar

Stadyum ve Maç Organizasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Ender Vural, Nurettin Yıldız, İbrahim Ülker, Can Akıl Çelik, Seydil Muhammed Acar

Satın Alma ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Kamuran Azizoğlu, Rıdvan Pavik, Ferhat Esen

Sponsorluk ve Reklamdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Önder Çiçek, Nevzat Günay, Mehmet Oruç, Sidar Şeyhmus Alkan

Store ve Lisanslı Ürünlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Taha Ülgen

Proje, Strateji ve İş Alanı Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Ömer Faruk Yıldırım, Cihan Tuncel

Spor Salonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Aziz Aslan, Seher Akçınar Bayar, Zozan Erek, Adnan Yıldırım

Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Hadi Yakışan, Helin Tapancı, Ahmet Budakçı

TFF ve UEFA ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Bengi Berfin Odabaşı Tunca, Amed Uluğ

Kamu İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Mithat Çiftçi, Mahmut Arslan

Dış İlişkiler ve Uluslararası Gelişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Serhat Demir, Bişar Duran

Yapay Zeka, Veri ve Dijital Dönüşümden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Amed Uluğ, Mehmet Akif Savaş

Kaynak: Haber Merkezi

Mücadele Gazetesi

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 12,792
  • Konu 428
  • Beğeni 214
  • Puan 19,212
  • Almanya / Diyarbakır

Amedspor büyük oynuyor! Hedef Andrea Pirlo...
Süper Lig'in yeni ekibi Amedspor, Thomas Reis ile anlaşamayınca teknik direktörlük koltuğu için İtalyan efsane Andrea Pirlo ile ilk teması kurdu.

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan ve yeni sezonda ligde kalıcı, iddialı bir takım yaratmayı hedefleyen Amedspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Gerçekleştirilen kongrede Nahit Eren'in yeniden başkanlığa seçilmesi ve futbol direktörlüğü görevine Serkan Reçber'in getirilmesinin ardından kollar sıvandı. Yönetimin ilk ve en büyük hedefi ise takımı emanet edeceği iddialı bir teknik adam bulmak.

THOMAS REIS İLE İPLER KOPTU

Yeni sezon planlaması kapsamında yoğun bir mesai harcayan Amedspor yönetiminin teknik direktör adayları listesinin ilk sırasında, son olarak Samsunspor'u çalıştıran Thomas Reis yer alıyordu. Ancak taraflar arasında yapılan görüşmelerde maddi şartlar konusunda bir türlü ortak noktada buluşulamadığı ve bu nedenle Alman çalıştırıcı ile masadan olumsuz sonuçla kalkıldığı öğrenildi.

ROTADA İTALYAN EFSANE: ANDREA PIRLO

Reis ile anlaşma sağlanamamasının ardından rotasını hızla farklı alternatiflere çeviren yönetim, hedefini çok daha büyük bir isme dikti. Gazeteci Mehmet Türk'ün haberine göre; teknik direktör listesini baştan aşağı yeniden şekillendiren Amedspor yönetimi, takımın başına dünyaca ünlü İtalyan efsane Andrea Pirlo'yu getirmek için kolları sıvadı.

İddialara göre, daha önce Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü de çalıştıran ve Türkiye ligini yakından tanıyan 45 yaşındaki İtalyan teknik adamla ilk temas kuruldu ve bu görüşmeden son derece olumlu dönüşler alındı. Tarafların önümüzdeki günlerde projeler ve şartlar üzerinde daha detaylı bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

Mynet Haber

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 12,792
  • Konu 428
  • Beğeni 214
  • Puan 19,212
  • Almanya / Diyarbakır
Amedspor yeni hocasını resmen açıkladı: Besnik Hasi kimdir?
Süper Lig'e yükselen Amedspor, teknik direktör Besnik Hasi ile 2 yılık sözleşme imzaladığını duyurdu. Besnik Hasi kimdir?

Tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselen Amedspor, tarihindeki ilk yabancı teknik direktörle imza attı, Anderlecht'ten ayrılan teknik direktör Besnik Hasi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

AMEDSPOR'DAN AÇIKLAMA
Amedspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, tecrübeli Teknik Direktör Besnik Hasi ile 2026/2027 ve 2027/2028 sezonlarını kapsayan anlaşma sağlamıştır. Teknik Direktörümüz Besnik Hasi'ye Amedspor ailesine hoş geldin diyor, görevinde başarılar diliyoruz."

BESNİK HASİ KİMDİR?
Besnik Hasi, Kosova kökenli Arnavut eski millî futbolcu ve teknik direktördür. Futbolculuk kariyerinde ön libero mevkiinde görev yapmış, emekliliğinin ardından ise teknik direktörlük kariyerine adım atmıştır.

Besnik Hasi hakkında öne çıkan bilgiler şunlardır:
Kişisel Bilgiler
Doğum Tarihi: 29 Aralık 1971
Doğum Yeri: Gjakova (Yakova), Kosova
Uyruğu: Arnavutluk / Kosova

Futbolculuk Kariyeri
Futbola Liria Prizren takımında başlayan Hasi; Hırvatistan, Belçika ve Almanya liglerinde uzun yıllar forma giymiştir. Özellikle Belçika'da KRC Genk ve RSC Anderlecht formalarıyla önemli başarılar elde etmiştir.

Oynadığı Başlıca Kulüpler: NK Zagreb, Dinamo Pančevo, KRC Genk, TSV 1860 München, Anderlecht, Lokeren ve Cercle Brugge.
Millî Takım: Arnavutluk millî takımı formasıyla 40'ın üzerinde maça çıkmış ve istikrarlı bir performans sergilemiştir.

Teknik Direktörlük Kariyeri
2008 yılında futbolu bıraktıktan hemen sonra Anderlecht'te yardımcı antrenör olarak göreve başlamış, ardından birinci adamlığa yükselmiştir. Genellikle 4-2-3-1 ve 4-4-2 dizilişlerini tercih eden Hasi, kariyeri boyunca Avrupa ve Orta Doğu'da birçok önemli kulübü çalıştırmıştır:

RSC Anderlecht (Belçika): Teknik direktörlük kariyerinin en parlak dönemini burada geçirmiş, 2013-14 sezonunda Belçika Pro League şampiyonluğu yaşamıştır.
Legia Varşova (Polonya): Kulübü UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına taşıma başarısı göstermiştir.
Olimpiakos (Yunanistan): Kısa bir dönem Yunan devinin başında görev almıştır.
Al-Raed & Al-Ahli (Suudi Arabistan): Suudi Arabistan Pro Liginde birkaç sezon görev yaparak Orta Doğu deneyimi kazanmıştır.
KV Mechelen (Belçika): 2023-2025 yılları arasında Belçika ekibini çalıştırmıştır.

Besnik Hasi, son olarak Belçika'nın köklü kulüplerinden Anderlecht'te ikinci kez teknik direktörlük görevini üstlenmiş ve bu görevinden Şubat 2026'da ayrılmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi Mücadele Gazetesi

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 12,792
  • Konu 428
  • Beğeni 214
  • Puan 19,212
  • Almanya / Diyarbakır
Amedspor'un yeni hocası Besnik Hasi'den ilk açıklama!
Amedspor, teknik direktör Besnik Hasi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Hasi, "Umarım ligde güzel bir yarışın içinde oluruz" dedi.

Tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselen Amedspor, yine tarihindeki ilk yabancı teknik direktörlük koltuğuna Besnik Hasi'yi getirdi. Şehmus Özer Tesisleri'nde düzenlenen törende Hasi ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

UMARIM LİGDE GÜZEL BİR YARIŞIN İÇİNDE OLURUZ"
Burada konuşan Hasi, "Bugün Amedspor üyesi olarak burada olmaktan gurur duyuyorum. Kariyerimin bir noktasında bir şekilde Türkiye'de çalışacağımı biliyordum. Kariyerimde daha önce doğru yerde veya doğru projede bulunmadığım zamanlar oldu ama bu sefer doğru projede, doğru yerde ve doğru zamanda olduğuma inanıyorum. İlk görüşmemi Nedim ve Serkan Bey ile gerçekleştirdim. Başka bir kulüple görüştükten sonra kendileriyle İstanbul'da görüşme şansımız oldu. Beni oldukça rahat ve projeye inandıracak şekilde karşıladılar. Bugün buraya bu işi nihai bir sözleşmeye bağlamak için gelmiş bulunuyoruz. Umarım ligde güzel bir yarışın içinde oluruz.

"AMEDSPOR TARAFTARINI OLDUKÇA BEĞENDİM"
Umuyorum ki ekibim ve oyuncularımla birlikte güzel bir sezon geçireceğiz. Görüntülerden edindiğim izlenime bakacak olursak Amedspor taraftarını oldukça beğendim. Ben de onlar gibi yoğunluk ve tutku seven bir insanım. Onların istediği ofansif oyunu sahaya yansıtmak için elimizden geleni yapacağız. Her zaman bir sonraki adımı düşünüyordum. Daha önce Belçika'da birkaç kulüple görüşme şansım oldu. Ancak Nedim Bey ve başkanımızın konuşmaları beni projeye inandırdı. Şehrin potansiyeline ve taraftarın gücüne inandığım için bu proje beni yeterince ikna etti. Asıl sebep projedir. Her ligin kendine ait dinamikleri var. Geçiş aşamasında bazı farklılıklar yaşanabilir. Biz de ekibimle birlikte mümkün olan en iyi takımı kurmaya çalışacağız. Kendi felsefemi oyunculara anlatıp onları bu doğrultuda ikna ederek bir yol izlemeye çalışacağız. Önemsediğim noktalar taktik, fiziksel üstünlük ve her şeyden önce disiplindir. Büyük ihtimalle tecrübeli oyuncuların deneyimlerine de ihtiyaç duyacağız. Amedspor için bu zorlu bir süreç. Yeni bir geçiş ve alışma dönemi elbette var. Bu süreç zorlukları da beraberinde getirecek. Daha tecrübeli ve daha az tecrübeli takımlarla çalıştığım için bu anlamda kendime güveniyorum. Takımla ve ekibimle birlikte tecrübelerimizi sahaya yansıtarak bu zorlukların üstesinden gelmeye çalışacağız" dedi.

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 12,792
  • Konu 428
  • Beğeni 214
  • Puan 19,212
  • Almanya / Diyarbakır
Amedspor İstişare Kurulu üyeleri belli oldu!
Amedspor İstişare Kurulu'nun yeni dönem ilk toplantısı yapılırken, 53 kişilik üye listesi ise belli oldu.

Amedspor İstişare Kurulu, yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan açıklama şöyle: "Toplantıda, Amedspor'un Süper Lig'de başarılı ve sürdürülebilir bir sezon geçirebilmesi için yürütülmesi gereken çalışmalar kapsamlı biçimde değerlendirilmiştir. Bu çerçevede genel kurul süreci, tesisleşme, altyapı çalışmaları, kulübün mali durumu, kurumsal yapının güçlendirilmesi ve gelecek dönem planlamaları istişare edilmiştir.

Genel kurulda ortaya konulan ve karar altına alınan kulübümüzün kurumsal yeterlilik inşası sürecinin güçlendirilmesi, toplantının temel gündem başlıklarından biri olmuştur. Başta futbol okulu olmak üzere altyapı yapılanması, tesisleşme ihtiyacı ve kulübün sportif başarısını destekleyecek kalıcı projeler üzerine görüş, düşünce ve öneriler alınmıştır.

İstişare Kurulumuz, Amedspor'un yalnızca sportif başarı hedefiyle değil; kurumsal, mali ve yapısal açıdan da güçlü bir geleceğe hazırlanması gerektiği bilinciyle hareket etmektedir. Bu doğrultuda kulüp yönetimiyle koordinasyon içinde, destekleyici ve kolaylaştırıcı bir anlayışla somut, sürdürülebilir ve uygulanabilir projelerin hayata geçirilmesi için katkı sunmaya devam edecektir.

Amedspor'un Süper Lig'de kentimizi, bölgemizi ve taraftarlarımızı en iyi şekilde temsil etmesi için tüm bileşenlerin ortak akıl, dayanışma ve sorumluluk duygusuyla hareket etmesi büyük önem taşımaktadır.

İstişare Kurulumuz, kulübümüzün kurumsal gelişimi, altyapı vizyonu, tesisleşme hedefleri ve mali sürdürülebilirliği konusunda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir.

İşte Amedspor İstişare Kurulu'nun yeni isim listesi:

1 Doğan Hatun
2 Leyla Ayaz
3 Fatma Önkol
4 Cengiz Dündar
5 Mehmet Ergün
6 Metin Klavuz
7 Mehmet Kaya
8 Nesih Aktepe
9 Baran Durmaz
10 İhsan Uğur
11 Nurullah Edemen
12 Selahattin Yıldırım
13 Aziz Elaldı
14 Burç Baysal
15 Amine Demir
16 Av. Abdulkadir Güleç
17 Av. Ercan Yılmaz
18 Av. Muhittin Muğuç
19 Bedii Kaya
20 Defne Cevher Eyyubi
21 Devrim Türk
22 Deniz Güler
23 Engin Yeşil
24 Erdal Avşar
25 Erdem Elbir
26 Filiz Ekingen
27 Faruk Ercan
28 Hacı Bedri Rıdvan
29 Hasan Aslan
30 M. Beşir Yılmaz
31 Mahsum Çiya Korkmaz
32 Mehmet Rauf Çiçek
33 Mehmet Akgün
34 Mustafa Fidan
35 Mustafa Vural
36 Nevin İl
37 Nurcan Kaya
38 Osman Akyıl
39 Remzi Dayan
40 Reşit Cantürk
41 Sebahat Sever
42 Serdar Baturay
43 Selahatttin Çoban
44 Sezai Ayas
45 Sorgül Aytek
46 Süleyman İskenderoğlu
47 Süleyman Yıldırhan
48 M.şerif Sayar
49 Samet Karakaş
50 Şeref Gökçe
51 Veysi Ülgen
52 Faruk Korkmaz
53 Felat Bozarslan

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 12,792
  • Konu 428
  • Beğeni 214
  • Puan 19,212
  • Almanya / Diyarbakır
Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçı ne zaman? Takvimler belli oldu!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Amedspor'un da mücadele edeceği Süper Lig 2026-2027 sezonu planlamasını duyurdu. İşte maç tarihleri...

Yaz transfer döneminin ve kulüplerin kamplarının başlamasına sayılı günler kala yeni sezonda ilk düdük Ağustos ayı ortasında çalacak ve takımlar şampiyonluk yarışı için sahaya inecek.

HEYECAN 14 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

Yeni futbol sezonu, 14, 15, 16 ve 17 Ağustos 2026 tarihlerinde oynanacak ilk hafta karşılaşmalarıyla başlayacak. Yaz dönemindeki transfer hareketliliğinin ardından takımlar, Ağustos ayının sıcak günlerinde taraftarlarıyla buluşarak maratona ilk adımlarını atacaklar.

İLK YARI ARALIK AYINDA NOKTALANACAK

Ligin ilk yarısı, kış şartlarının kendisini hissettirmeye başladığı Aralık ayında sona erecek. 18, 19, 20 ve 21 Aralık 2026 tarihlerinde sahne alacak 16. hafta mücadelelerinin ardından ligin ilk devresine veda edecekler.

YAKLAŞIK BİR AYLIK DEVRE ARASI TATİLİ

İlk yarının tamamlanmasıyla birlikte takımlar hem dinlenme hem de eksiklerini giderme fırsatı bulacak.

21 Aralık 2026 tarihinde başlayacak olan devre arası tatili, 15 Ocak 2027 tarihine kadar devam edecek.

İKİNCİ YARI OCAKTA BAŞLIYOR VE BÜYÜK FİNAL MAYISTA

Süper Lig heyecanı, verilen aranın ardından 15, 16, 17 ve 18 Ocak 2027 tarihlerinde oynanacak 17. hafta maçlarıyla kaldığı yerden devam edecek.

Ocak ayında başlayacak olan bu zorlu ikinci yarı maratonu, 23 Mayıs 2027 tarihinde oynanacak sezon finali maçlarıyla son bulacak ve 2026-2027 sezonunun şampiyonu ile küme düşen takımları netlik kazanacak.