UYARI!

Kullandığınız tarayıcının JavaScript kullanımı kapalı olduğundan sayfada bloke halindesiniz.

Sayfamızın tasarımı JavaScript kodları ile daha düzgün çalışmakta olduğundan bu uyarıyı aldığınızı belirtmek isteriz.

Sözcü TV'nin Yayın Akışı - Türkiye'deki TV Kanallarıyla İlgili Haberler - Sayfa 7 - Page 7 of 7
UydumTürk UydumTürk UydumTürk

UydumTürk

Fark Edilmeyeni Görür, Söylenilmeyeni Yazar!
15 Yaşındayız!
21 Kasım 2024 | Saat: Yükleniyor...

Sözcü TV'nin Yayın Akışı

Başlatan ★RECAİ KARAKUŞ★, 29 Nisan 2021 | 17:03

« NTV'nin Yayın Akışı | TRT Kanallarının Yayın Akışı ile İlgili Haberler »
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★RECAİ KARAKUŞ★
Admin
İleti 6,412 Konu 264 Beğeni 168 Puan 11,092
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 6,412
  • Konu 264
  • Beğeni 168
  • Puan 11,092
  • Almanya / Diyarbakır
Sözcü'de yaprak dökümü devam ediyor! Gazeteden sonra televizyonda da ayrılık...

Sözcü gazetesinde yaşanan yaprak dökümü televizyonu da vurdu. Sözcü TV'de üst düzey ismin kurumdan ayrılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Medya dünyasında son zamanlarda dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sözcü gazetesinin 17 yıllık Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ın istifası sonrası, birçok isim de gazeteden ayrıldığını duyurmuştu.

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, Soner Yalçın, Sözcü Grubu'nun bir diğer gazetesi olan Korkusuz yazarı usta gazeteci Ümit Zileli kurumdan ayrılırken, üç ismin de Metin Yılmaz'ın genel yayın yönetmenliğini yapacağı 'Nefes' gazetesinde yazmaya başlayacağı ortaya çıkmıştı.

Medyaradar Keskin Kalem isimli yazarın köşesinde yazdığı bilgilere göre ise, 'Sözcü gazetesinin yanı sıra TV'de de sarsıntılar yaşanıyor.

Televizyonda ana haber sunucusu Fatih Portakal'ın 14 milyonluk maaşının yarattığı depremin artçılarının sürdüğünü belirten yazar, "Maaşı duyup kazan kaldıran ekran yüzlerinden biri Ebru Baki'ydi. Ancak Baki maaşında yapılan zamla bir şekilde ikna edilmiş ve kalmıştı. Fakaaatttt keskin kulaklarıma gelen bilgilere göre Baki bu kez ayrılığı kafasına koymuş. Anlaştığı yer ise TV100." ifadelerini kullandı.

ALİŞER DELEK AYRILIYOR MU?

Sözcü TV Yayın Yönetmeni Alişer Delek'in şirket sahibi Burak Akbay ile problem yaşadığını iddia eden yazar, Delek'in kanalın tüm WhatsApp gruplarından çıktığını söyledi.

Delek'in ''Çok yoruldum ve biraz izne çıkıyorum'' dediğini ifade eden yazar, şunları aktardı: "Patron Akbay ve Delek arasında büyük bir restleşme yaşanıyor. Çünkü Akbay Medya Grup Başkanlığı pozisyonuna Mehmet Y. Yılmaz'ı atamak istiyor. İddia o ki grup başkanlığı koltuğuna oturmak isteyen Delek patronaja büyük bir rest çekmiş. Ya o koltuğa geçerim, ya da giderim. Bu kanalı ben kurdum, kimseye hakkımı yedirmem demiş. Ve izindeyken de ne hikmetse birden bire ''Delek ekibiyle birlikte Ekol TV'ye gidiyor'' dedikoduları ortalıkta dolaşmaya başlamış"

Yeniçağ Gazetesi

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★RECAİ KARAKUŞ★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 6,412
  • Konu 264
  • Beğeni 168
  • Puan 11,092
  • Almanya / Diyarbakır
18 Kasım 2024 | 16:32 #91 Son düzenlenme: 18 Kasım 2024 | 16:48 ★RECAİ KARAKUŞ★
Sözcü yazarı 6 yılın ardından gazeteye veda etti! 'Teşekkürler' diyerek duyurdu...

Sözcü gazetesinden yeni bir ayrılık haberi geldi. Deniz Zeyrek, yaklaşık 6 yıl önce köşe yazıları kaleme almaya başladığı Sözcü gazetesine 'Teşekkürler' başlıklı yazıyla veda etti.

Sözcü Gazetesi'nde 17 yıllık Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ın ayrılığıyla başlayan depremin artçıları büyüyerek devam ediyor. Yeni veda haberi ise gazetenin köşe yazarı Deniz Zeyrek'ten geldi.

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, 'Teşekkürler' başlıklı yazısında Sözcü Gazetesi'ndeki köşesine veda etti. 6 yıl boyunca Sözcü'de köşe yazarlığı yaptığını hatırlatan Zeyrek, "Bana Sözcü'de altı yıl çalışma fırsatı sunduğu için 'Teşekkürler Hayat' diyorum" dedi.

Deniz Zeyrek Sözcü'ye şöyle veda etti:

"Bütün kalbimle yazıyorum:

Geçen o altı yıl içinde kendimi bu büyük Sözcü ailesinin bir ferdi olarak hissettim.

Meslek hayatımın en özgür günlerini yaşadım.

Katıldığım TV programlarında, konferanslarda, söyleşilerde, toplantılarda ismimin önüne 'Sözcü Yazarı' ifadesinin konulmasından gurur duydum.

Birlikte çalıştığım büyük gazetecilerin rehberliği yolumu aydınlattı.

Çok kıymetli dostlar edindim.

Beni bu büyük camiayla buluşturan Sözcü Gazetesi'nin sahibi Burak Akbay'a, gönül rahatlığıyla "dostlarım" diyebileceğim meslektaşlarıma ve en önemlisi beni bağrınıza bastığınız için siz Sözcü okurlarına teşekkür ediyorum.

Bir de bana Sözcü'de altı yıl çalışma fırsatı sunduğu için 'Teşekkürler Hayat' diyorum.

Başka mecralarda görüşmek dileği ile...

Her zaman gerçekle ve sevgiyle kalın."

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★RECAİ KARAKUŞ★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 6,412
  • Konu 264
  • Beğeni 168
  • Puan 11,092
  • Almanya / Diyarbakır
Sözcü TV'den üst düzey ayrılık haberi geldi! 'Yepyeni umutlar ile...'

Sözcü TV'deki ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Yaklaşık 2 yıldır kanalda görev alan deneyimli isim, kendi isteğiyle yolları ayırdığını duyurdu.

Sözcü TV'den yeni bir ayrılık haberi geldi. MedyaRadar'ın özel haberine göre bir bir istifa eden editörlerin ardından şimdi de kanalın Yurt Haberler Müdürlüğü görevini yürüten ve Ana Haber bülteni öncesi yayınlanan 3. Sayfa programını hazırlayıp sunan Damla Turgutlu Soybaş, kanalla yollarının ayrıldığını duyurdu.

"Merhaba, bu kez benden haber ile geldim" diyerek vedasını duyuran Damla Turgutlu Soybaş, "Yaklaşık iki yıldır çalıştığım Sözcü TV'den kendi isteğim ile ayrıldım. Sosyal medya hesabım kilitli ve günlerdir gönderilen mesajları yeni fark ettim, kalbime dokundu. Göremeyince hasta olduğumu düşünüp bitki çayı, Ihlamur yollamak isteyenler bile olmuş... Midemde kelebekler uçtu. Samimiyet böyle bi'şey işte geçiyor bir camdan kilometrelerce öteye. Yeni yıl kapıda yepyeni umutlar ile..." ifadelerini kullandı.

damlaturgutlu Merhaba, bu kez benden haber ile geldim. Yaklasik iki yildir çalistigim Sözcü Tv'den kendi istegim ile ayrildim. Sosyal medya hesabim kilitli ve günlerdir gönderilen mesajlari yeni fark ettim, kalbime dokundu. Göremeyince hasta oldugumu düsünüp bitki çayi,
ihlamur yollamak isteyenler bile olmus... Midemde kelebekler uçtu. Samimiyet böyle bi'sey iste geçiyor bir camdan kilometrelerce öteye Yeni yil kapida
yepyeni umutlar ile...

Medyaradar