UYARI!

Kullandığınız tarayıcının JavaScript kullanımı kapalı olduğundan sayfada bloke halindesiniz.

Sayfamızın tasarımı JavaScript kodları ile daha düzgün çalışmakta olduğundan bu uyarıyı aldığınızı belirtmek isteriz.

Flash Haber TV’nin; Yeni Sahibi Belli Oldu! - Türkiye'deki TV Kanallarıyla İlgili Haberler - Sayfa 4 - Page 4 of 4
UydumTürk UydumTürk UydumTürk

UydumTürk

Fark Edilmeyeni Görür, Söylenilmeyeni Yazar!
16 Yaşındayız!
16 Ocak 2025 | Saat: Yükleniyor...

Flash Haber TV’nin; Yeni Sahibi Belli Oldu!

Başlatan ★RECAİ KARAKUŞ★, 21 Nisan 2021 | 18:51

« ATV ve A Haber'in Yayın Akışı | NOW TV’nin Yayın Akışı »
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★RECAİ KARAKUŞ★
Admin
İleti 7,091 Konu 301 Beğeni 169 Puan 11,976
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 7,091
  • Konu 301
  • Beğeni 169
  • Puan 11,976
  • Almanya / Diyarbakır
10 Ocak 2025 | 05:10 #45 Son düzenlenme: 10 Ocak 2025 | 23:14 ★RECAİ KARAKUŞ★

Flash Haber bu cuma günü yani yarın yeni yönetimle yayına geçiyor.
Sahibi iş insanı ve yapımcı Erhan Kork.
Kendisi Bank Pozitif'in ve Fix 360 isimli bir reklam ajansının sahibi.
Şirket 2022'de kurulmuş, yeri Torunlar Center'da.
Sermayesi 1 milyon TL.

https://fix360.com.tr/

https://www.bankpozitif.com.tr/

Ders5 avatar
Ders5
Yeni Üye
İleti 9 Konu 0 Beğeni 1 Puan 29
Yeni Üye
Ders5 avatar
  • Hiremco Matrix Pro Dikkat!!!!
  • İleti 9
  • Konu 0
  • Beğeni 1
  • Puan 29
Hocam bu paylaşım ilgi alanımda ancak bir bilgi edinemedim açıklama yok mu?
Hiremco Matrix Pro 4k Uydu Alıcısı +k Kanal bulmuyor sorunu mevcut

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★RECAİ KARAKUŞ★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 7,091
  • Konu 301
  • Beğeni 169
  • Puan 11,976
  • Almanya / Diyarbakır
10 Ocak 2025 | 23:09 #47 Son düzenlenme: 10 Ocak 2025 | 23:16 ★RECAİ KARAKUŞ★
Flash Haber'de değişim tamamlandı! Peki Can Ataklı neden veda edemedi?
Flash Haber'in yılan hikayesine dönen satış süreci dün sonlandı. Kanalın yeni ekibi dün yayını devraldı. Bir tarafta heyecan yaşanırken, kanalın içerisindekilerde veda telaşı vardı. Kanalın eski ekibinden Can Ataklı, neden veda edemediğini ve değişim anını anlattı.

Flash Haber'in yeni kadrosu sancılı satış sürecinin ardından dün dümene oturdu. Kanalın Genel Yayın Yönetmenliğini Oğuzhan Müezzino yapacak. Ersoy Dede de kanalın önemli isimlerinden biri oldu.  Bir yanda yeni bir heyecan yaşanırken diğer tarafta da veda vardı. Kanalda hali hazırda program yapan isimlerden Can Ataklı, izleyicilere veda edemediğini anlattı ve yeni ekibin yayının kontrolünü ele aldığı anları paylaştı.

NE YAZIK Kİ VEDA KONUŞMASI YAPAMADIM
Ataklı, "Ne yazık ki Flash Haber'de veda konuşması yapamadım" başlığıyla yaptığı YouTube yayınında "Flash Haber dün akşam itibarıyla el değiştirdi. Yıldırım hızıyla adeta baskın yapar gibi benim yayına çıkacağım saatte önce teknik ekipler sonra da haber ekibi geldiler, sabaha kadar çalışmışlar" dedi.

75 KİŞİYLE GELDİLER
Ataklı, değişim anını ise şöyle anlattı:

"Dün akşam sadece haber ve teknik ekip olarak 75 kişiyle geldiler. Bizim 30 kişiyle yaptığımız işi herhalde 100-150 kişiyle yapacaklar.

Bir gün beklemediğimiz bir anda, hiç haberimiz yokken Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu bir tweet attı. Dedi ki; Flash Haber'i aldık, hayırlı olsun. Sonra aynı gün Fatih Altaylı da röportaja çıkmış, 'Halk TV olarak Flash TV'yi de aldık, kanalımızı genişletiyoruz ama Flash Haber'i Halk TV gibi bir haber kanalı yapmayacağız, orayı böyle entertainment (eğlence) gibi bir kanal yapacağız' dedi.

HALK TV SÜRECİNİ ANLATTI
Kanalın sahibi, 'bağlayıcı bir ön protokol imzaladık' dedi. Buna rağmen bir tedirginlik oluşmadı kadroda...

Bir süre sonra birdenbire Cafer Mahiroğlu, bir tweet daha attı. Diyor ki 'Flash Haber sahipleri sözlerini tutmadılar, satış bitmişti ama Ankara'dan ağır baskı nedeniyle satıştan vazgeçtiler benim de parama çöktüler...'

Koca bir kanal satıyorsunuz. Bunun muhasebesi var, maliyesi var. Bunlar ticari ahlaka da dayanan maddi olarak da teminat altına alınan konular. Sonuçta verilen para çok küçük bir para, kapora diyebileceğimiz bir para. Satışın 10'da 1'i bir para. Bu satıştan vazgeçince 'paramı vermiyorlar' diye bir şey yapıyor.

BİZ İÇERİDEYİZ AMA KANALIN SAHİPLERİ BAŞKA
Dün akşam son kez ekrana çıkacaktım ve bütün haberleri hazırlamıştık. Öğlen saat 15.00 sıralarında yayın kesildi. Bir süre bant yayın girildi. Anladığım kadarıyla yeni alıcılar da pek arzulamamışlar. Biz içerideyiz ama kanalın sahipleri artık başka. O yüzden de veda edemedik."

Ekran Haber

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★RECAİ KARAKUŞ★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 7,091
  • Konu 301
  • Beğeni 169
  • Puan 11,976
  • Almanya / Diyarbakır
Alıntı yapılan: Ders5 - 10 Ocak 2025 | 13:02Hocam bu paylaşım ilgi alanımda ancak bir bilgi edinemedim açıklama yok mu?

Flash Haber bu cuma günü yani yarın yeni yönetimle yayına geçiyor.
Sahibi iş insanı ve yapımcı Erhan Kork.
Kendisi Bank Pozitif'in ve Fix 360 isimli bir reklam ajansının sahibi.
Şirket 2022'de kurulmuş, yeri Torunlar Center'da.
Sermayesi 1 milyon TL.

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★RECAİ KARAKUŞ★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 7,091
  • Konu 301
  • Beğeni 169
  • Puan 11,976
  • Almanya / Diyarbakır
Can Ataklı Flash Haber'e neden veda edemedi?

Halk TV'ye katıldığı duyurulan ancak sonra satışın iptal edildiği Flash Haber, başka bir kişiye satıldı. Ana haber bültenini sunan gazeteci Can Ataklı, Halk TV sahibi Cafer Mahiroğlu'na satışın iptalinde yaşananları, kanalın yeni yayın politikasını ve neden seyircisine veda edemediğini anlattı.

Flash Haber'in Halk TV'ye satışıyla ilgili yaşanan tartışmalar sürerken, ana haber bültenini sunan gazeteci Can Ataklı, ekranlara veda edemeden televizyondan ayrıldı. Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, Flash TV'yi satın almak için ödeme yaptıklarını ancak hisseleri alamadıklarını açıklamış, daha sonra ödenen paranın geri aldığını duyurmuştu. Can Ataklı, Flash TV'nin Halk TV'ye satış sürecinin iptali, ardından el değiştirerek başka bir kişiye satılması ve seyircilerine niçin veda edemediğini şöyle açıkladı:

"TWEET ATILDI, 'EĞLENCE KANALI OLACAK' DENİLDİ"

"Birden bire Halk Tv'nin sahibi Cafer Mahiroğlu bir tweet attı. 'Flash Haber'i aldık, hayırlı olsun' dedi. Sonra aynı gün bir baktık Fatih Altaylı'da röportaja çıkmış, orada anlatıyor, 'Halk tv olarak Flash TV'yi aldık. Ama Flash Haber'i Halk TV gibi haber kanalı yapmayacağız. Entertainment dediğimiz müzik, eğlence... Yakın bir zamanda geçecek' dedi. Bir tedirginlik oluşmadı kadroda, ama herkes de meraklı bekliyor. Çünkü sonuçta düzen kurmuşuz.

"SATIŞTA KAPORA BEDELİ KONUR, GİZLİLİK ANLAŞMASI YAPILIR"

Bir süre sonra Cafer Mahiroğlu bir tweet daha attı. Bu hepimizi çok şaşırttı çünkü orada 'Flash Haber sahipleri sözlerini tutmadılar. Satış bitmişti ama Ankara'dan ağır baskı nedeniyle satıştan vazgeçtiler, ama benim de parama çöktüler' dedi. Bu ne demek ya? Sonra sorduk ve sonunda öğrendim. Olay şu... Koca bir kanal satışı, ticari bir şey, bunun muhasebesi, maliyesi, çalışanların maaşları, alacakları, borçları var. Siz birine bunu satacaksanız, cep telefonu satar gibi 'Ver parayı al cep telefonunu' demez ki kimse. Dünyanın her yerinde şirket devri söz konusuysa alıcı şirket önce gelir, tüm mali yapıya bakar, mal varlıklarına bakar, teknik altyapıya bakar, çalışanları inceler ve bunun için de bir şekilde siz ona şirketin hesaplarını, her şeyini açarsınız. Bunu açma karşılığında da dünyanın her şirketinde bir uygulama vardır. Önceden bir halk arasında 'kapora' diye tabir edilen bedel koyarsınız. Herhangi bir cayma konusunda o para yanar. Ayrıca gizlilik sözleşmeleri imzalanır. Çünkü rakip olan bir firma olabilirsiniz. Halk TV sonuçta belki benzer şekilde yayın yapsalar bile iki rakip ticari şirket. Bir şirket öbür şirketin içine girip her şeyini öğreniyor, sonra çıkıp gidiyor. Onun için gizlilik anlaşmaları yapılır. Çok doğal. 'Ben buradan aldığım bilgiyi kullanmayacağım, üçüncü şahıslara aktarmayacağım, bundan yararlanarak işlem yapmayacağım' denir. Onun için bunlar ticari ahlaka da dayanan ama madden de teminat altına alınan konular.

MAHİROĞLU ŞÖYLE BİR HATA YAPTI"

Sonuçta verilen para, kapora, çok küçük bir para. Satışın 10'da 1'i bile değil, belki de 20'de 1'i bir para... İşte satıştan vazgeçilince Mahiroğlu 'Paramı vermiyorlar' dedi ve yine burada diyor ki 'Başka bir şeye sattılar, yayın politikası değişecek, hayırlı olsun' diyor. Burada bana göre Mahiroğlu şöyle bir hata yaptı. Ticari olarak şirketi alamadığını söylersin ama üstüne 'Ankara'da baskıya uğradılar, onun için satıştan vazgeçtiler' deyince başka yerleri de harekete geçirirsiniz o zaman. Bir kere öyle bir yanlış yaptı bana göre.

"DOĞRULAYAMAM AMA SATIŞTA BASKI OLDUĞUNA İNANIYORUM"

Teyit etmedim, sorduğumda da cevap alamadım kanalın sahiplerinden. Ancak satışta 'Bir satın mutlaka' baskısı olduğuna ben şahsen inanıyorum ama doğrulayamam. Patronlar adına da konuşamam böyle bir şey olduğunu. Ama bu kadar hızlı olması, sadece buranın maddi olarak biraz sıkıntıya girmesinden dolayı olmamıştır diye düşünüyorum. Ama o konuda da televizyonun sahiplerine saygı gösteriyorum. Çünkü bunu söylemezler de... Sadece gelişmelere bakıp değerlendirmem, hissiyatım bu yönde.

SON GÜNE HAZIRLANDIK, AMA VEDA EDEMEDİM"

Nitekim dün akşam son kez ekrana çıkacaktım ve bütün haberleri hazırlamıştık. Arkadaşlar son gün olmasına rağmen hiç satış yokmuş gibi müthiş bir şekilde ana haber için haberleri hazırlamışlardı. Yayın düzeni de oydu. Hatta söylenen de şuydu: 'Perşembe akşamı yayını yapacağız. Cuma sabahı, sabah yayını da yine eski usül devam edecek ve 10'dan itibaren de yeni gelenlere teslim edilecek' diye. Fakat anladığım kadarıyla bir gün önceden biraz şey olmuş, yani 'Bu geceden girelim' diye. Tabii öğleden sonra geleceğiz' deyince, öğlen 15 sıralarında falan yayın kesildi. Bir süre bant yayın girdi. Hatta dedim ki '6'da çıkayım isterseniz' diye. Ama anladığım kadarıyla yeni yayıncılar da pek arzulamamışlar anladığım kadarıyla. Aslında biz içerideyiz ama kanalın sahipleri artık başka. Onun üzerine biz 12'ye kadar 'Doldur yayınlar devam edecek' dendi. Ben de tüm hazırlığıma rağmen ekrana çıkamadım, veda edemedim. Ekrana çıksaydım buradaki kadar uzun konuşmayacaktım. 'Buradaki son konuşmam' diyecektim, fazla ayrıntıya girmeyecektim. Kırmadan, dökmeden olayı da size anlatmak istedim.

YAYINLAR AKP PROPAGANDASINA DÖNÜŞTÜ"

Şu anlamda yazık oldu. Çünkü alan giderek daralıyor, sonuçta burayı da öyle ya da böyle almış olan grup AKP'nin muazzam bir destekçisi. Zaten bu sabahtan itibaren başladıkları yayında bir anda tam bir AKP propagandasına dönüştü yayınlar. 'AKP ne kadar iyi bir parti, MHP ile beraber alacaklar götürecekler'... Ben bu duygular içerisindeyim. Asla öfkeli değilim. Dün akşam kanalın sahibiyle vedalaşırken de dedim ki 'Hiçbir şey söyleyemiyorum'... Baskıyla satıldığıma inandığımı hissettirmeye çalıştım. Çünkü benim tanıdığım bu aile bunu yapmaz diye düşünüyorum. Bilerek, isteyerek AKP'ye bir kanal daha, hayır. Ama onun ağzından bir şey diyemem. Ama şunu söyledim, 'Hiçbir kırgınlığımız, önyargımız yok' diye."

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★RECAİ KARAKUŞ★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 7,091
  • Konu 301
  • Beğeni 169
  • Puan 11,976
  • Almanya / Diyarbakır

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★RECAİ KARAKUŞ★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 7,091
  • Konu 301
  • Beğeni 169
  • Puan 11,976
  • Almanya / Diyarbakır

Flash Haber TV'den yıldız kadro! Wilma Elles'ten Emre Tilev'e yok yok
El değiştirmesinin ardından yeni kadrosuyla gündeme gelen Flash Haber TV'de, göreve başlayacak isimler dikkat çekiyor. Güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen kanalda bu kapsamda göze çarpan ilk isim oyuncu Wilma Elles olurken, tecrübeli spor spikeri Emre Tilev'in de kurumla anlaştığı gelen bilgiler arasında. Magazin servisi ve spor servislerinde de sürpriz isimler yer alıyor.

Halk TV'yle satış aşamasında yaşanan sorunlar sonrası Flash Haber TV, Bank Pozitif'in sahibi Erhan Kork'a satılmış, hızlıca yayın hayatına başlayan yeni ekibin ise kadrosu merak konusu olmuştu. Genel Yayın Yönetmenliği koltuğunda Oğuzhan Müezzino'nun oturduğu kanalda, Ana Haber'in tecrübeli isim Ersoy Dede'ye, Ankara Temsilciliği görevinin ise Ercan Gürses'e emanet olduğu biliniyordu. Gelen kulislere göre, kanalda görev alacak birçok isim netleşti.

TÜRKAN VAROL BİR SÜRE ANA HABERDE
Yeni yönetim ilk yayınına Türkan Varol ile "Merhaba" dedi. Varol, bir süre Ana Haber koltuğunda olacak ve bir süre sonra görevini Ersoy Dede'ye bırakacak.

MAGAZİN SERVİSİNDE BİRCAN BALİ OLACAK
Ekonomi ağırlıklı programlar yapmaya hazırlanan kanal entertainment içerikleri de öne çıkaracak. Bu kapsamda hafta sonu yapılacak olan magazin programını Bircan Bali sunacak.

WILMA ELLES SÜRPRİZİ
Kanalın yeni kadrosunda en dikkat çeken isim ise Wilma Elles. Edinilen bilgiye göre, Elles, Ana Haber Bülteninin önü için ünlü isimleri konuk alacak.

EMRE TİLEV VE GİRAY BULAK DA KADRODA
Spor kategorisinde de rakiplerinden geri kalmak istemeyen Flash Haber TV, tecrübeli isimlerle el sıkıştı. Bu kapsamda spor departmanı ünlü teknik direktör Giray Bulak ve Emre Tilev önderliğinde kumanda edilecek.

İSTİHBARAT AYTAÇ KURNAZ'DAN
TRT'den transfer edilen Aytaç Kurnaz da kanalda İstihbarat Şefliği görevini üstlenecek.

Ekran Haber

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★RECAİ KARAKUŞ★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 7,091
  • Konu 301
  • Beğeni 169
  • Puan 11,976
  • Almanya / Diyarbakır
Gazeteci Rojda Altıntaş duyurdu... Flash Haber TV ile el sıkıştı
Flash Haber kadrosuna yeni isimler eklemeye devam ediyor. Demirören Haber Ajansı'yla yollarını ayıran Gazeteci Rojda Altıntaş, yaptığı paylaşımla Flash Haber TV ile el sıkıştığını duyurdu.

Flash Haber'in yılan hikayesine dönen satış süreci geçtiğimiz günlerde sonlanmış, kanalın yeni ekibi dün yayını devralmıştı. Demirören Haber Ajansı'yla yollarını ayıran Gazeteci Rojda Altıntaş, yaptığı paylaşımla Flash Haber TV ile el sıkıştığını duyurdu.

ARTIK FLASH HABER TV'DEYİM"
Rojda Altıntaş yaptığı paylaşımda, "Artık Flash Haber TV'deyim. Hukukçu arkadaşlarım ve değerli takipçilerim, özel dosyalarınızı ve haber ihbarlarınızı bekliyorum" ifadelerine yer verdi.

ROJDA ALTINTAŞ KİMDİR?
Rojda Altıntaş'ın 28 yaşında olduğu biliniyor. Tam doğum tarihi ve yeri bilinmeyen Altıntaş'ın hayatına dair pek fazla detaylı bilgi bulunmuyor.2018 yılında İstanbul Topkapı Üniversitesi'nde Görsel ve İşitsel Medya Yapımcılığı bölümünden mezun olan Rojda Altıntaş, yüksek lisansını ise İstanbul Beykent Üniversitesi'nde Yeni Medya alanında yaptı.Mesleğe Hürriyet gazetesinde stajyer muhabir olarak başlayan Rojda Altıntaş daha sonra ise TV5, Demirören Haber Ajansı ve TV100'de çalıştı.

KAYNAK: Haber Merkezi

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★RECAİ KARAKUŞ★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 7,091
  • Konu 301
  • Beğeni 169
  • Puan 11,976
  • Almanya / Diyarbakır
14 Ocak 2025 | 17:27 #53 Son düzenlenme: 14 Ocak 2025 | 17:48 ★RECAİ KARAKUŞ★
Flash Haber'e yeni Genel Yayın Yönetmeni! Haber Koordinatörü de belli oldu...

Flash Haber'den yeni üst düzey atama haberleri geldi. Kanalın yeni Genel Yayın Yönetmeni ve Haber Koordinatörü belli oldu.

Cafer Mahiroğlu tarafından Halk TV'ye katıldığı duyurulan ancak daha sonra satışın iptal edildiği ortaya çıkan Flash Haber'den üst düzey atama haberleri geldi.

MedyaRadar'ın özel haberine göre Bank Pozitif'in ve Fix 360 isimli bir reklam ajansının sahibi Erkan Kork'un satın aldığı Flash Haber'in yeni Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Akyüz oldu.

Öte yandan adı Genel Yayın Yönetmenliği için geçen Oğuzhan Müezzino'nun ise Haber Koordinatörü olarak görev yapacağı öğrenildi.

NAFİZ AKYÜZ KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Nafiz Akyüz, mesleğe Türkiye Gazetesi'nde başladı. Geçmişte Hürriyet, Sabah, Milliyet, TGRT ve Star'da muhabirlik, İHA'da Bölge Müdürlüğü, Kanal D'de ise Yurt Haberler Şefi olarak görev yapan Nafiz Akyüz, daha sonra Show TV'ye transfer oldu.

12 yıl Show TV'de haber müdürlüğü görevinde bulunan Nafiz Akyüz, en son TGRT Haber Koordinatörü olarak görev yapmıştı.

2018 Kasım ayında DHA'ya transfer olan Akyüz, Görüntülü Haberler Müdürü olarak görev yapmış, ardından Kurumsal İletişim ve Pazarlama'nın başına getirilmişti.

Nafiz Akyüz DHA'dan ayrıldıktan sonra 2020 yılında transfer olduğu Beyaz TV'de Haber Müdürü olarak görev yapıyordu. Şimdi ise kariyerine Flash Haber'de GYY olarak devam edecek.

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★RECAİ KARAKUŞ★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 7,091
  • Konu 301
  • Beğeni 169
  • Puan 11,976
  • Almanya / Diyarbakır
Atv'nin hafızası Flash Haber'e transfer oldu

Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna Nafiz Akyüz'ü oturtan Flash Haber, kameraman ekibini de tecrübeli isimlerden oluşturmak için harekete geçti. 27 yıl boyunca Atv'de görev alarak "Atvnin hafızası" lakabını alan o isim de Flash Haber'e transfer oldu.

Medyada şu sıralar en hareketli kurumların başında Flash Haber geliyor. Genel Yayın Yönetmenliği'ne Nafiz Akyüz'ü getiren Flash Haber transfer atağına geçti.

Kameraman şefliğine Murat Çimen'i getiren kanal, son olarak 'Atv'nin hafızası' olarak bilinen Atv Haber'in kamera şefi Hakan Gülte, uzun süre sektörde çalıştıktan sonra THY'de görev yapan İsmail Velioğlu, Haber Global'den Varol Biçer ve yine Atv'den İlhan Aydın ile anlaştı. Tecrübeli isimler geçtiğimiz hafta itibarıyla göreve başladılar.

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★RECAİ KARAKUŞ★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 7,091
  • Konu 301
  • Beğeni 169
  • Puan 11,976
  • Almanya / Diyarbakır
Flash Haber TV'yi İsrail mi aldı? Medyada neler oluyor?

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu'na satışı iptal edilen Flash Haber TV, BankPozitif'in sahibi Erkan Kork'a geçti. BankPozitif'in yüzde 69'u ise İsrail'in en büyük bankası Bank Hapoalim'e ait.

Flash Haber TV'nin yeni sahibi Erkan Kork oldu. Gazeteci Ali Çağatay'ın edindiği bilgiye göre, Erkan Kork aynı zamanda BankPozitif'in yönetim kurulu başkanı. BankPozitif'in yüzde 69'u ise İsrail'in en büyük bankası Bank Hapoalim'e ait.

BankPozitif, (tam adıyla BankPozitif Kredi ve Kalkınma Bankası A.Ş.) 2002 yılında TMSF tarafından satışa çıkarılan Toprak Yatırım Bankası A.Ş. hisselerinin yine aynı yıl kurulan C Faktoring A.Ş. tarafından satın alınmasının ardından, 2004 yılından itibaren Ankara ve İzmir'de kurumsal ve bireysel bankacılık hizmetleri veren bir banka.

Bank Hapoalim B.M. ise İsrail merkezli bir banka. Banka, 1921 yılında Histadrut tarafından kuruldu. Merkezi Tel Aviv'de bulunuyor.

Kanalda yeni genel yayın yönetmeni olarak Nafiz Akyüz göreve gelirken, ana haber bültenini ise TRT'den ayrılan sunucu Ersoy Dede sunacak.

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu'nun, Flash Haber kanalını satın almak için gerekli ödemeyi yaptığı ancak çeşitli tehdit ve baskılar nedeniyle devir işlemlerinin gerçekleşmediğini geçtiğimiz günlerde açıkladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde yayın hayatına başlayan kanalın yönetimi tamamen değişti.

ERKAN KORK KİMDİR

1974 İstanbul doğumlu Erkan Kork, eğitim hayatına Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde başlarken, lise öğrenimini ise Dubai'de tamamladı. Paris Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra, insan yönetimi, maliye, verim yönetimi, küresel ekonomi, proje yönetimi, uluslararası ilişkiler, girişimcilik ve gelir yönetimi gibi birçok alanda eğitim aldı.
2021 yılında CISA, CISM, CGEIT, CRISC, CDPSE ve CSX-P gibi sertifikaları alırken aynı yıl BMİ Business School'dan Global Dijital Liderlik ve Dijital Dönüşüm Liderliği sertifikası kazandı. 2022'de işletme yönetimi alanında master yaptı ve 2024'te Conley Üniversitesi İşletme Yönetimi Ekonomisi alanında doktorasını tamamlayarak 'doktor' unvanını aldı.

Erkan Kork, yurt dışında Suudi Arabistan ve Dubai'de kısa süreli aile şirketlerinin yönetimini üstlendikten sonra, 2019 yılında Payfix Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanlığını üstlendi.

11 Eylül 2023 tarihinde BankPozitif yönetim kurulu başkanlığına geçerken Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Kork, aynı zamanda Dubai'de bulunan, Katar, Dubai, Ortadoğu ve Arap ülkelerine hizmet sunan Wordfix Teknoloji LLC'nin kurucusu ve sahibi olarak tanındı. Birleşik Arap Emirlikleri ve Ortadoğu'da ekonomi ve iktisadi ilişkiler alanında uzmanlık kazanmış olup, iyi derecede Arapça, İngilizce ve Fransızca biliyor.

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★RECAİ KARAKUŞ★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 7,091
  • Konu 301
  • Beğeni 169
  • Puan 11,976
  • Almanya / Diyarbakır
Dün, 17:45 #56 Son düzenlenme: Dün, 19:27 ★RECAİ KARAKUŞ★
Flash Haber'den kritik göreve transfer! 2 tecrübeli isimle el sıkıştılar
Halk TV'yle satış aşamasında yaşanan sorunlar sonrası Flash Haber TV, Bank Pozitif'in sahibi Erhan Kork'a satıldı. Hızlıca yayın hayatına başlayan yeni ekibin ise kadrosu belli olmaya başladı. Kanal yönetimi kritik göreve 2 tecrübeli ismi transfer etti.

Satışı yılan hikayesine dönen Flash TV'de üst düzey koltukların sahipleri belli olmaya başladı. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Akyüz, Haber Koordinatörü Oğuzhan Müezzino oldu.

SPOR SERVİSİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU
Kanalın kadrosunda kapsamlı değişiklikler yapılmaya devam ediliyor. Spor servisinin koordinatörlük görevine teknik direktör Giray Bulak, spor müdürlüğüne ise daha önce TRT Spor Genel Yayın Yönetmenliği, TV 24 Spor Müdürlüğü görevlerini de üstlenen Derya Oruçoğlu getirildi.

GİRAY BULAK KİMDİR?
Giray Bulak 9 Mart 1958 tarihinde Trabzon'da doğdu. Eski Türk futbolcu ve teknik direktördür. Uzun süren bir futbolculuk kariyeri olmamıştır. Sadece birkaç sezon Balıkesirspor'da oynadıktan sonra teknik direktörlüğe başlamıştır. 31 yıllık bir teknik direktörlük kariyerine sahiptir. UEFA Pro- lisans sahibi bir teknik direktördür. Trt Spor kanalında futbol yorumculuğu da yapmaktadır. "Play var ama fair yok. Televizyonlarda spor yorumu yapan bu bazı kabzımallar, play'i biliyor; ama fair'i bilmiyor" şeklinde yaptığı yorumlarla bir dönem gündem olmuştur. Agresif yapılı ve hırslı bir teknik direktördür. Çatışmalardan kaçınmayan ve sivri dilli bir yapısı olması nedeniyle dönem dönem çalıştığı takımlarla ve spor eleştirmenleriyle sorunlar yaşamıştır. Yaptığı bir diğer gündem oluşturan açıklaması ise Fatih Terim hakkında yaptığı yorumdur. Terim'e "Büyük takımları şampiyon yapmak kolay" şeklinde yaptığı yorum hem spor yorumcuları hem de taraftarlar tarafından büyük tepki çekmiştir. Bunun dışında Beşiktaş için "Futbolcuları para için geliyor. Bu nedenle başarılı olamazlar. Ben kötüye giden takımları yükseltmek için alıyorum. Bu işi gönül meselesi olarak yapıyorum" şeklinde açıklama yapmıştır. Bu açıklaması nedeniyle de Beşiktaş taraftarları tarafından oldukça eleştirilmiştir.

DERYA ORUÇOĞLU KİMDİR?
Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yükseokulu'ndan mezun oldu. 2001 yılından bu yana ATV, Kanal 6, Fenerbahçe TV, Kanaltürk, TGRT ve Habertürk'te spor programları sundu. 24 TV'de Spor Müdürlüğü görevi yaptı. Oruçoğlu son olarak TRT Spor'da Genel Yayın Yönetmenliği görevinde bulunuyordu.

Ekran Haber