UYARI!

Kullandığınız tarayıcının JavaScript kullanımı kapalı olduğundan sayfada bloke halindesiniz.

Sayfamızın tasarımı JavaScript kodları ile daha düzgün çalışmakta olduğundan bu uyarıyı aldığınızı belirtmek isteriz.

HABERTÜRK TV'nin Yayın Akışı - Türkiye'deki TV Kanallarıyla İlgili Haberler - Sayfa 5 - Page 5 of 5
UydumTürk UydumTürk UydumTürk

UydumTürk

Fark Edilmeyeni Görür, Söylenilmeyeni Yazar!
17 Yaşındayız!
03 Ocak 2026 | Saat: Yükleniyor...

HABERTÜRK TV'nin Yayın Akışı

Başlatan KARTAL DEMİR, 06 Ağustos 2019 | 16:05

« BEYAZ TV'nin Yayın Akışı | NTV'nin Yayın Akışı »
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 10,848 Konu 397 Beğeni 209 Puan 17,013
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 10,848
  • Konu 397
  • Beğeni 209
  • Puan 17,013
  • Almanya / Diyarbakır
Habertürk'ten ayrılık! Deneyimli editörün yeni adresi belli oldu

Deneyimli editör ve yapımcı Ruşen Ertürkoğlu, iki yıldır görev yaptığı Habertürk TV'den ayrıldı...

İki yılı aşkın süredir kanalın haber merkezinde editör ve yapımcı olarak görev yapan deneyimli isim Gün Başlıyor, Gece Hattı ve Başka Meseleler isimli programların da koordinatörlüğünü yürütüyordu...

Meslekte 20 yılını dolduran Ruşen Ertürkoğlu Kanal D, Star TV, Show TV, CNNTürk ve NTV'de uzun yıllar önemli projelerde editörlük ve yapımcılık görevini yürütmüş, son olarak Habertürk TV'de başarılı projelerde yer almıştı...

YENİ ADRESİ TV 100 OLDU

Ruşen Ertürkoğlu bugün el sıkıştığı TV 100 kanalında ortak projelerde çalıştığı başarılı gazeteci Mesut Yar'ın sunacağı "Gün Uyanıyor" programının yanı sıra PT saat diliminde de yine Yar ile ortak imza atacağı haftalık bir programın koordinatörlüğünü üstlenecek...

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 10,848
  • Konu 397
  • Beğeni 209
  • Puan 17,013
  • Almanya / Diyarbakır
10 Aralık 2025 | 04:02 #61 Son düzenlenme: 10 Aralık 2025 | 04:08 ★Recai Karakuş★

Habertürk'ten Açıklama: Mehmet Akif Ersoy Görevden Uzaklaştırıldı!

"Soruşturmanın seyri, medya dünyasında kritik bir gelişmeye dönüştü."

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında 8 şüpheli hakkında "kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, bulundurmak, kabul etmek veya kullanmak ile uyuşturucu kullanımına yer ve imkân sağlamak" suçlarından gözaltı kararı verildi.

Açıklamaya göre, talimat doğrultusunda İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy ile birlikte 3 şüpheli gözaltına alındı. Diğer şüphelilere yönelik işlemlerin ise sürdüğü ifade edildi.

Habertürk'ten Görevden Uzaklaştırma Açıklaması

Gözaltı kararının ardından Habertürk'ten resmi açıklama geldi. Açıklamada, yürütülen soruşturmanın selameti açısından Mehmet Akif Ersoy'un görevinden uzaklaştırıldığı bildirildi. Kanal yönetimi, sürecin yargı makamları tarafından yürütüldüğünü vurgulayarak kamuoyuna saygıyla duyuru yaptı.

Oydar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 10,848
  • Konu 397
  • Beğeni 209
  • Puan 17,013
  • Almanya / Diyarbakır
TMSF görevden almıştı...Mehmet Akif Ersoy'un yerine kim geliyor?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturma soruşturmasında gözaltına alınan Mehmet Akif Ersoy'un yerine gelecek isim konusunda bir iddia ortaya atıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün akşam saatlerinde aralarında Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy'un da yer aldığı 8 ismi gözaltına aldı.

İfade işlemleri devam ederken Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yönetimindeki Habertürk'ten yapılan açıklamada, soruşturmanın selameti açısından Ersoy'un görevinden uzaklaştırıldığı duyuruldu.

Yerine gelecek isim belli oldu

Ersoy'dan boşalacak GYY koltuğuna kimin geleceği merak konusu olurken, Yavuz Değirmenci TMSF tarafından 'kurum dışı' bir atama yapılmasına karar verildiğini açıkladı.

Değirmenci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Son dakika bir değişiklik olmazsa GDH Dijital Medya sahibi Cüneyt Polat kanalın başına getiriliyor" ifadelerini kullandı.

Değirmenci paylaşımını sildi

Yavuz Değirmenci bu paylaşımının ardından bir paylaşım daha yaparak; "Değerli arkadaşlar, Habertürk hk paylaşımım sonrası Cüneyt Polat kardeşimiz aradı. Böyle bir göreve gelmeyeceğini, kendi mecrası dışında konvansiyonel medyada yer almayacağını net bir dille ifade etti ve ilgili tweeti silmemi rica etti. Kendisine saygım gereği paylaşımı sildim." dedi.

Cüneyt Polat kimdir?

Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirileceği iddiası ortaya atılan Cüneyt Polat, kendisini şöyle tanıtıyor:

Memur bir babanın oğlu olarak İstanbul Bağcılar'da 4 erkek kardeşin en büyüğü olarak başlayan bir hayat hikayem var. 13 sene süren Bağcılar serüveninden sonra İstanbul'un bir başka güzel semti Bostancı'ya taşındık ve 15 sene kadar da Bostancı'da ikamet ettik.

Bu iki semt arasındaki mesafe; hayatımı, hayata ve insana dair olan bakışımı şekillendirdi diyebilirim.

Coğrafyanın nasıl kadere dönüşebildiğini ve bu dönüşümün varlık ekseninden çok zihinsel bir eksende gerçekleştiğini bizzat yaşadım.

2014 yılının sonbaharında evlendim ve bir çocuk sahibiyim.

İnternetin yayılmaya başladığı yıllarda, lise dönemlerimden itibaren iletişim ve yazılıma ilgi duydum. İletişim ve yazılımı birleştirmek amacıyla Türkiye'nin ilk haber yazılımlarından biri olan Haber Programı'nı yazdım.

Bununla birlikte çeşitli ajans ve yapım firmaları için belgesel metinleri ve senaryolar ürettim.

Üniversite eğitimi sonrası farklı teknoloji firmalarında çalışan, yönetici ve danışman olarak görev aldım.

Arama motorları ve sosyal medya algoritmaları üzerine projeler geliştirdim. Onlarca kurumun dijital medyada markalaşma süreçlerinde danışmanlık görevi yürüttüm. Yüzlerce profesyonele dijital medyada pazarlama, arama motoru stratejileri, Google SEO ve Google reklamcılığı, sosyal medya stratejileri, dijital dönüşüm eğitimleri verdim.

Basın yayın kurumları ve çeşitli üniversitelerin iletişim fakültelerinde eğitimler verdim. TRT Haber Dijital Medya Müdürü olarak 12 ay süreyle TRT bünyesinde görev aldım. Görev aldığım süreç içerisinde TRT Haber Dijital Mecraları'nda Yeni Medya yayın modellerinin geliştirilmesi ve uygulaması aşamalarında süreçler yürüttüm. İçerikleri dijital gereksinimlerle harmanladık, farklı sunum yöntemleri üreterek hedef kitleyle buluşturduk.

Özel okul sektöründe giderek daha önemli bir konuma sahip olan Türkiye'nin ilk nitelikli özel okul platformu Kolejiniseç'i hayata geçirdim. Yüzlerce veli ve öğrencinin özel okul kayıtlarını gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Özel okul sektöründe hizmet veren bir çok önemli markanın dijital dönüşüm süreçlerine öncülük ettim. Özel okul hedef kitleleriyle ilgili çok geniş içerikli data analizleri ve raporlamalar gerçekleştirdim.

Halen Medya ve Dijital İletişim alanında görevimi sürdürmekteyim.

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 10,848
  • Konu 397
  • Beğeni 209
  • Puan 17,013
  • Almanya / Diyarbakır
TMSF iddialara son noktayı koydu: Habertürk satıldı mı?

TMSF, 'Habertürk satıldı' iddialarına yanıt verdi. TMSF, "Habertürk TV'nin satıldığını iddia eden sosyal medya haberleri gerçeği yansıtmamaktadır" açıklamasını yaptı.

Can Holding ve Ciner Holding'e yönelik soruşturma kapsamında el konulan Habertürk'ün satışa çıktığı iddia edildi.

Yönetimine kayyım atayan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) iddiaya ilişkin açıklama yaptı.

TMSF, iddianın asılsız olduğunu açıkladı.

"ASILSIZDIR"
TMSF, kendi resmi sitesindeki satış ilanları dışındaki bilgilere itibar edilmesi gerektiğini vurguladı.

TMSF'nin "Habertürk TV satıldı iddiaları asılsızdır" başlıklı açıklaması şöyle:

"Sosyal medyadaki spekülatif haberlere itibar edilmemesi ve TMSF'nin internet sitesindeki "satış ilanları"nın takip edilmesi önemle rica olunur.

TMSF'nin mahkeme tarafından kayyım olarak görevlendirildiği Habertürk TV'nin satıldığını iddia eden sosyal medya haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

TMSF ilgili mevzuat çerçevesinde bütün satış işlemlerini ilan edilmek suretiyle gerçekleştirmektedir.

Sosyal medyadaki spekülatif haberlere itibar edilmemesi ve TMSF'nin internet sitesindeki "satış ilanları"nın takip edilmesi önemle rica olunur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 10,848
  • Konu 397
  • Beğeni 209
  • Puan 17,013
  • Almanya / Diyarbakır
Habertürk'te Muharrem Sarıkaya'nın işine son verildi

Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy ile kanalın ekran yüzlerinden Ela Rümeysa Cebeci'nin adının karıştığı uyuşturucu skandalı nedeniyle kamuoyunun gündeminde olan Habertürk, bu kez tenkisat ile sarsıldı. Kayyum yönetimindeki kanalda, gazeteci ve köşe yazarı Muharrem Sarıkaya'nın işine son verildi.

Habertürk'te sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

TMSF'nin kayyum atadığı son olarak Mehmet Akif Ersoy ve Ela Rümeysa Cebeci'nin "uyuşturucu skandalının" patlak verdiği kanalda uzun yıllardır yöneticilik ve yazarlık yapan Muharrem Sarıkaya'nın da bir ay kadar önce işine son verildi.

Edinilen bilgilere göre, iki ay kadar önce kalp kapakçığı ameliyatı geçiren ve raporlu olan Muharrem Sarıkaya'nın ameliyatı sonrası yönetimin takındığı bazı tutumları dolayısıyla karşılıklı anlaşarak ilişkisini kestiği bildirildi. Habertürk'te yönetici, program yapımcısı ve yazar olarak görev yapan Sarıkaya'nın tüm kurumsal bağı sonlandırıldı.

Muharrem Sarıkaya daha önce Habertürk Ankara Grup Temsilciliği görevini yürütmüş, bu görevden ayrılmasının ardından köşe yazarlığının yanı sıra, Yolların Hikayesi, Ekosistemlere Yeni Bakışlar ile tartışma programlarını sunmaya devam etmişti.

MUHARREM SARIKAYA KİMDİR?

1961 yılında Nevşehir ilinin ilçesi Hacıbektaş'da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin İşletme Bölümü'nden 1982 yılında mezun oldu.

Gazeteciliğe, Ankara'da Barış gazetesinde 1979 yılında başladı. Ekspres gazetesinde çalıştı. ÇGD ödülünü aldı. Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi oldu. Uzun yıllar Hürriyet Gazetesi'nde görev yapan Muharrem Sarıkaya ardından Sabah Gazetesi'ne transfer oldu, Sabah'ta yazar ve Ankara Temsilcisi olarak 5 Nisan 2009 tarihine kadar görev yaptı.

18 Haziran 2009 tarihinde Çiğdem Toker'in istifasıyla boşalan Habertürk gazetesi, Habertürk TV ve Haberturk.com'un Ankara Temsilciliği görevine getirilen Muharrem Sarıkaya, 2012 yılında bu görevden alındı. Ancak yazar ve yorumcu olarak Habertürk'te görev yapmaya devam etti.

Muharrem Sarıkaya, 1 Nisan 2020 tarihinde Ciner Medya'nın Ankara temsilcisi oldu ve Haber Türk Ankara temsilciliğine getirildi.

Habertürk TV'nin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin'in konuk olduğu canlı yayında Muharrem Sarıkaya, sosyal medyaya yansıyan İHA Gaziantep kameramanı Ahmet Demir'e tokat attığı görüntüleri sonrasında gelen tepkilere karşı 20 Aralık 2021 tarihinde Ciner Medya Grubu Ankara Temsilciliği görevinden istifa etti

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 10,848
  • Konu 397
  • Beğeni 209
  • Puan 17,013
  • Almanya / Diyarbakır
17 Aralık 2025 | 02:03 #65 Son düzenlenme: 17 Aralık 2025 | 02:44 ★Recai Karakuş★
Habertürk'te ayrılık: Fevzi Çakır istifa etti! "Gerçekler ortaya çıktı"

HaberTürk'te sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. TMSF'nin kayyım atandığı, son olarak Mehmet Akif Ersoy olayının patlak verdiği Can Medya Grubu'nun Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Çakır, istifa kararını sosyal medya hesabından yaptığı yazılı bir açıklamayla kamuoyuna duyurdu.

Can Medya Ankara Temsilcisi ve Habertürk'ün uzun yıllardır önemli ekran yüzlerinden biri olan gazeteci Fevzi Çakır, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Çakır, istifa kararını sosyal medya hesabından yaptığı yazılı bir açıklamayla kamuoyuna duyurdu.

Çakır, açıklamasında, "Kurumumuz dışında da uzantıları bulunan organize bir yapı karşısında yaklaşık 1,5 yıl boyunca yoğun ve yıpratıcı bir mücadele verdim. Bugün gelinen noktada gerçekler net biçimde ortaya çıkmıştır. Buna rağmen üzgünüm; zira böyle bir sonucu, 'onlar için dahi' istemeyecek bir karaktere sahibim" dedi.

Çakır, "13 yıldır büyük emek verdiğim kurumumdan, hiçbir baskı ya da yönlendirme olmaksızın, tamamen hür irademle ve yönetimin yeni organizasyon yapısını rahatlatmak amacıyla istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

"TMSF'YE DEVREDİLDİKTEN SONRA YENİ GÖREV TALEBİM OLMADI"

Çakır'ın istifasını açıkladığı sosyal medya paylaşımı şöyle:

"Her profesyonel yapıda olduğu gibi, yönetim değişiklikleri sonrasında organizasyonel yapılanmanın ve ekip tercihlerinin değişmesi doğaldır. Bu nedenle, uzun yıllardır görev yaptığım medya kuruluşunun TMSF'ye devrinin ardından, herhangi bir yeni görev talebim olmadığını kendilerine bildirmiştim.

"YAPI KARŞISINDA 1,5 YIL BOYUNCA MÜCADELE VERDİM"

Yeni yönetimimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda, bir süre daha görevimi uyum içerisinde sürdürdüm. Bununla birlikte, kurumumuz dışında da uzantıları bulunan organize bir yapı karşısında yaklaşık 1,5 yıl boyunca yoğun ve yıpratıcı bir mücadele verdim. Bugün gelinen noktada gerçekler net biçimde ortaya çıkmıştır. Buna rağmen üzgünüm; zira böyle bir sonucu, "onlar için dahi" istemeyecek bir karaktere sahibim.

"YENİ BİR UFUK AÇMAK VE BİR SÜRE DİNLENMEK BENİM İÇİN DOĞRU OLACAK"

Makamlar gelip geçicidir. Ben gazeteciyim. Bu meslekte makamlarla var olmadım. Hayatım boyunca gazetecilik dışında herhangi bir gelirim olmadı. Emeğimle, alın terimle bu noktaya geldim. Hamdolsun alnım ak, başım diktir. Bu nedenle, yeni bir ufuk açmak ve bir süre dinlenmek, benim için de anlamlı ve doğru bir adım olacaktır.

"YÖNETİMİN YENİ ORGANİZASYON YAPISINI RAHATLATMAK AMACIYLA İSTİFA EDİYORUM"

Tüm bu değerlendirmeler ışığında; 13 yıldır büyük emek verdiğim kurumumdan, hiçbir baskı ya da yönlendirme olmaksızın, tamamen hür irademle ve yönetimin yeni organizasyon yapısını rahatlatmak amacıyla istifa ediyorum. Bu markanın, bu çatının en kısa sürede eski, güçlü ve saygın günlerine yeniden kavuşmasını temenni ediyorum.

Bu süreçte birlikte omuz omuza çalıştığım, Habertürk markasının kurumsal kimliğini yıllar boyunca "emek ve ilke" temelinde inşa eden tüm ekip arkadaşlarıma ve meslek büyüklerime teşekkür ediyorum.

Saygılarımla,

Fevzi ÇAKIR"

KILIÇDAROĞLU ALIR" VİDEOSU OLAY OLMUŞTU

Sabah yazarı Dilek Güngör, Mehmet Akif Ersoy'un çektiği ve Fevzi Çakır'ın "Bu seçim ilk turda biter, Kılıçdaroğlu alır" sözlerini ifade ettiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Çakır, videoya ilişkin yaptığı açıklamada, "Çok sayıda gazeteci meslektaşımızın bulunduğu bir etkinlikte, Mehmet Akif Ersoy'un ne maksatla çektiğini ve sorularla neyi amaçladığını da bilerek, bir seçim tahmininin ironik biçimde dile getirildiği bir videodur" demişti.

Fevzi Çakır, "Bu videonun dolaşıma sokulması da, yine aynı karanlık ekip tarafından son 1,5 yılda şahsıma karşı yürütülen algı ve dezenformasyon sürecinin yalnızca küçük bir parçasıdır" ifadelerini kullanmıştı.

Çok sayıda gazeteci meslektaşımızın bulunduğu bir etkinlikte, Mehmet Akif Ersoy'un ne maksatla çektiğini ve sorularla neyi amaçladığını da bilerek, bir seçim tahmininin ironik biçimde dile getirildiği bir videodur.

FEVZİ ÇAKIR KİMDİR?

Yargı, güvenlik ve politika alanlarındaki uzmanlığıyla tanınan Fevzi Çakır, 2011 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olduktan sonra meslek hayatına 24 TV Ankara Haber Merkezi'nde stajyer muhabir olarak başladı. Kısa sürede gösterdiği performansla dikkat çekerek gazetecilik kariyerinde hızlı bir yükseliş yakaladı.

Anadolu Ajansında Ankara Adliye muhabirliği yaptıktan sonra, 2013'te Habertürk Gazetesine yargı muhabiri olarak transfer oldu. Bu dönemde, Türkiye gündemine damga vuran kritik yargı gelişmelerini manşetlere taşıdı, kamuoyunda geniş yankı uyandıran özel haberlere imza attı.

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 10,848
  • Konu 397
  • Beğeni 209
  • Puan 17,013
  • Almanya / Diyarbakır
Habertürk'te sular durulmuyor! TMSF o ismin de biletini kesti

Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy'un tutuklanması ile başlayan kriz, Kenan Tekdağ'a yakınlığıyla bilinen diğer simlere sirayet etti Kanalda Program Koordinatörü olarak görev yapan Ecevit Kılıç'ın işine son verildi.

MedyaRadar'ın özel haberine göre, Habertürk'te sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy'un ''uyuşturucu kullandırma", "cinsel ilişki karşılığı menfaat sağlama" ve ''Örgüt kurma'' suçlamasıyla tutuklanması hem kanalda hem de medya dünyasında büyük ses getirdi. Bir gün sonra Ersoy'un koltuğu için Ankara temsilcisi Fevzi Çakır'ın adı konuşulmaya başladı. Sosyal medyada dolaşıma giren bir videonun ardından Çakır görevinden istifa ettiğini duyurdu.

PROGRAM KOORDİNATÖRÜNÜN DE BAŞINI YEDİ!

Habertürk TV'de iki gün önce yeni bir sıcak gelişme yaşandı. Medyaradar'ın kulis bilgisine göre TMSF iki gün önce Habertürk Program Koordinatörü Ecevit Kılıç'a işten çıkarıldığını tebliğ etti. TMSF yöneticilerine ''Benim adım Mehmet Akif Ersoy'la anılmasın. Bir ay izin kullandıktan sonra ayrılırım '' diyen Kılıç bir ay izine ayrıldı.

ERSOY'UN EKİBİNİN TASFİYESİNİ İSTEMİŞ

Habertürk Program Koordinatörü Ecevit Kılıç ile TMSF yönetimi arasında Mehmet Akif Ersoy'un ekibinin tasfiye edilmemesi nedeniyle gerilim olduğu, Kılıç'ın, "Mehmet Akif Ersoy'un yeraldığı sistemdeki herkesin gönderilmesi ve ekranın temizlenmesi" yolunda baskı yaptığı ve TMSF yönetiminin de bu tavırdan rahatsız olduğu öne sürüldü.

TÜM İŞLERİ HABER MERKEZİ YAPACAK

TMSF, Ecevit Kılıç'ın işten çıkarılması sonrasında Haber Müdürü Pınar Hortoğlu'nu toplantıya çağırarak Ecevit Kılıç'ın yürüttüğü tüm program koordinasyon işlerinin, Haber Merkezi tarafından üstlenilmesini istedi.

ECEVİT KILIÇ KİMDİR?

Ecevit Kılıç 1979'da Ardahan'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi alanında yüksek lisans yaptı. Aynı alanda doktora çalışmasına devam etti. Gazeteciliğe Cumhuriyet gazetesinde başladı.
Altı yılı aşkın bir süre Cumhuriyet'te muhabirlik, dört yıl da Sabah gazetesinde editörlük ve yazarlık yaptı. 2010 yılında televizyon gazeteciliğine geçti. Habertürk TV'de belgesel koordinat.rü olarak görevine devam ediyor. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin "Yılın Araştırmacı Gazeteciliği" dahil olmak üzere çok sayıda kurum ve kuruluştan ödüller aldı. Daha önce yayımlanmış Kirli Kramponlar, Özel Harp Dairesi ve JİTEM isimli üç kitabı var.

Medyaradar