UYARI!

Kullandığınız tarayıcının JavaScript kullanımı kapalı olduğundan sayfada bloke halindesiniz.


Sayfamızın tasarımı JavaScript kodları ile daha düzgün çalışmakta olduğundan bu uyarıyı aldığınızı belirtmek isteriz.

Flash TV'nin Yeni Sahibi Belli Oldu! O Filmi Çeken Şirket Aldı! - Türkiye'deki TV Kanallarıyla İlgili Haberler - Sayfa 3 - Page 3 of 4
Uydu Forumu Uydu Forumu Uydu Forumu

Uydu Forumu

Fark Edilmeyeni Görür, Söylenilmeyeni Yazar!
17 Yaşındayız!
13 Eylül 2026 | Saat: Yükleniyor...

☀️

Flash TV'nin Yeni Sahibi Belli Oldu! O Filmi Çeken Şirket Aldı!

Başlatan ★Recai Karakuş★, 16 Kasım 2024 | 00:05

« BEYAZ TV'nin Yayın Akışı | Türkiye'deki At Yarışlarının, Yayın Adresi Değişiyor! TJK TV'nin Adı; Yarıştayız »
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 13,893 Konu 442 Beğeni 215 Puan 20,403
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 13,893
  • Konu 442
  • Beğeni 215
  • Puan 20,403
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı
Flash Haber TV'nin satışı iptal mi? Daire parasına satılan TV kanallarında neler oluyor?

TMSF'nin kayyum yönetimindeki televizyon kanallarını daire parasına satışa çıkarması tartışma yarattı. Flash Haber TV ve Ekotürk'ün geçtiğimiz yıl satışları yapılsa da kanallar resmi olarak hala kayyum yönetiminde...



MedyaRadar'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre, Bankpozitif soruşturmasında el konulan Flash Haber TV 84 milyona, Papara soruşturmasında el konulan Ekotürk TV 26 milyon TL'ye ve son olarak casusluk soruşturmasında kayyum atanan TELE 1 TV 28 milyona satışa çıktı. Televizyon kanallarının bu kadar ucuza satışa çıkması tartışma yaratsa da ihale süreci ve sonrasında yaşananlar bir hayli konuşulacağa benziyor.

FLASH HABER TV'Yİ AKP'Lİ MÜTEAHHİTİN ALDIĞI AÇIKLANDI...

Bankpozitif soruşturması sonrası el konulan Flash Haber TV, geçtiğimiz yıl 84 milyon TL muhammen bedelle satışa çıktı. Kanala talip olan çok sayıda isim TMSF yetkilileriyle kanalı ziyaret ettiler. 18 Ekim 2025 tarihinde resmi olarak açıklanmasa da kanalı TOKİ'den milyarlık ihaleler alan Ankaralı müteahhitlerden Eşref Keleş'in aldığı haberleştirildi. Yapılan bu haberler hem TMSF hem de bir dönem AKP'den milletvekilliği aday adaylık başvurusu yapan Keleş tarafından yalanlamadı. Kanalın bir ara Ispartalule'ye taşınacağı söylense de şirket ile TMSF arasında bir devir gerçekleşmedi. Ticaret Sicil Gazetesi kayıtlarına göre kanal hala TMSF yönetiminde.



İHALENİN İPTAL OLDUĞU İŞTEN ÇIKARMALARLA ORTAYA ÇIKTI

Flash Haber TV'nin Eşref Keleş'e satışının iptal edildiği çalışanlara atılan mesajla ortaya çıktı. 1 Nisan 2026 tarihinde Flash Haber TV'de 10 kişinin işine son verildi. Şirketin muhasebe sorumlusu işten çıkarmalarla ilgili olarak personelin olduğu WhatsApp grubuna şu mesajı attı:

''Arkadaşlar son dönemde yaşanan olumsuz gelişmeler sonucunda maalesef TMSF tarafından bazı kararlar alınması zorunluluğu doğmuştur. Flash Haber TV'nin ihalesinin iptaliyle beraber bazı arkadaşlarımızla vedalaşmak zorunda kaldık. Bugün iş akdi feshedilen arkadaşlarımızın bugüne kadar gösterdikleri emek ve fedakarlıklar için teşekkür ederiz. Umarım kendileri için daha hayırlı kapılar açılır. İş akdi fesh edilen ve/veya istifa eden arkadaşlarımızın dışında bir işten çıkarma şu an için söz konusu değildir. Önümüzdeki dönemde yeni ihale süreci oluşup oluşmayacağı şimdilik belirsizliğini korumaktadır. Bu süreci yakından takip ediyoruz ve ara ara sizleri bilgilendireceğiz.

Şirketimizin yayın politikası ve iş akışında değişen bir durum yoktur. Kalan arkadaşlarımızın aynı özveri ile çalışacağından da şüphemizin olmadığını bilmenizi isterim. Hepimiz için hayırlısı olsun''



EKOTÜRK'TE DE DURUM AYNI...

Papara'ya yapılan kara para soruşturmasında el konulan Cengiz Özdemir'in ekonomi kanalı Ekotürk, 5 Kasım 2025 tarihinde 26 milyon TL muhammen bedelle satışa çıktı. İhaleye sadece bir şirket katıldı. İhalenin kaça sonuçlandığı, ihaleyi kimin kazandığı ise resmi olarak açıklanmadı. Kanalı satın alan iş insanının denizcilik sektöründen olduğunu ilk duyuran ise yine MEDYARADAR olmuştu. Kanal, Mehmet Koç'un sahibi olduğu Negmar Denizcilik şirketine satıldığı duyuruldu. Aynen Flash Haber TV'de olduğu gibi bu haberlerle ilgili olarak ne Negmar Denizcilik ne de TMSF kanadından herhangi bir yalanlama yapılmadı.



ALTUNİZADE'YE TAŞINMA HAZIRLIKLARI...

Kanalın satışından sonra devir işlemlerinin yapıldığı söyleniyor Ticaret Sicil Gazetesi kayıtlarına göre EKOTÜRK YAYINCILIK AŞ resmi olarak TMSF yönetiminde gözüküyor... Yeni Şafak kökenli İbrahim Paşalı ile Sabah Gazetesi kökenli Hakan Hastaoğlu şirket yönetiminde. Hem Göktuğ Multimedya hem de Ekotürk Yayıncılık şirketlerindeki kayyum görev sürelerinin sona erdiğine dair bir karar gözükmüyor. Şu anda Serdar Bilgili'nin kiracısı olan Ekotürk'ün Altunizade'de bir binaya taşınacağı, bu taşınmanın ise en geç Kurban Bayramı'na kadar gerçekleşmesi bekleniyor. Negmar Denizcilik sahibi Mehmet Koç'un televizyon kanalına Yeni Şafak kökenli bir ismi danışman olarak görevlendirdiği ortaya çıktı.

MERDAN YANARDAĞ'DAN İTİRAZ

MedyaRadar'ın pazartesi günü 'TELE TV bir daire parasına satışta' başlıklı haberi kısa bir süre sonra Türkiye'nin gündemine oturdu. TMSF'nin belirlediği 28 milyon TL muhammen bedeli çok az bulanların sayısı ise bir hayli fazlaydı. Bu tartışmalar yaşanırken kanalın sahibi Merdan Yanardağ'dan açıklama geldi. Yanardağ'ın açıklaması ise şöyle oldu: ''Çok net; 28 milyon lira bir yağma fiyatıdır. Burada ilk kez bir bilgiyi açıklayacağım: geçen yıl Tele1'e bu paranın 15 katı teklif edildi satmadık. Fiyatın istersek daha yukarıya çıkarabileceği bilgisi de geldi.

Daha önce kanalın %50'sine bile kayyım ve TMSF'nin ihale başlangıç fiyatının yaklaşık on katı önerildi. Tele birin topluma, izleyicileri ve çalışanlarına ait olduğuna inandığımız için kabul etmedik''

Merdan Yanardağ'ın açıklamaları, sosyal medyada TMSF'nin ihale süreciyle ilgili yapılan yorumlar bu tartışmanın daha çok uzayacağını gösteriyor.

Medyaradar



ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 13,893 Konu 442 Beğeni 215 Puan 20,403
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 13,893
  • Konu 442
  • Beğeni 215
  • Puan 20,403
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı
Flash Haber TV kapanacak mı? Eşref Keleş medyaya girmekten vazgeçti

Bankpozitif soruşturması kapsamında el konulan Flash Haber TV'yi 84 milyon TL'ye satın alan müteahhit Eşref Keleş geri adım attı. Kanalın geleceğiyle ilgili iki ihtimal var; ya yeni bir ihale yapılacak ya da çalışanların tamamı işten çıkartılacak. Maaşlarını her ay 20 gün gecikmeyle alan çalışanlar belirsizliklerden dolayı huzursuz.



MedyaRadar'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre, Sahibi Erkan Kork'un 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' suçlarından tutuklanması ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) el koyduğu Flash Haber TV, 16 Ekim 225'te 84 milyon TL bedelle Öz Er-Ka İnşaat sahibi Eşref Keleş'e satıldı. Keleş'in ismi, 2003 Türkiye güzeli olan manken Aslı Baş'ın şaibeli şekilde yaşamını yitirdiği lüks villayı da 15 milyon dolara satın almasıyla gündeme gelmişti.

FLASH HABER TV ÇALIŞANLARINDAN MESAJ VAR

Önceki gün 'Daire parasına satılan televizyon kanalları' başlıklı haberimizden sonra Flash Haber TV çalışanlarından onlarca telefon ve mesaj geldi. O mesajlardan biri aynen şuydu:

''Haberinizde yazdıklarınız doğru ama eksik. TMSF değil Eşref Keleş geri adım atmış. Bu durumdan TMSF de rahatsız. Akıbetimiz ne olacak belli değil. Bulunduğumuz binadan çıkarılma ile karşı karşıyayız''

Telefonla arayan bir çalışanın söyledikleri ise medya emekçilerine verilen değeri gösterir nitelikteydi. İşte anlattıkları: ''Eşref Keleş ihaleyi kazandıktan sonra kanal binasına hiç gelmedi. İstanbul'da bir yakını vardı o geliyordu kanala. Ispartakul'de bir yer yapılacağını ve kanalı ortaya taşıyacaklarını söyledi. Hatta gelmek istemeyenlere tazminatların verileceği bile söylendi. Bu açıklamalardan bir süre sonra Eşref Keleş'in geri adım attığı söylendi. Eşref Keleş kanalda bazı çalışanların 70-80 bin TL tutarındaki maaşlar için 'Ben inşaatımda çalışan işçiye 30 bin TL veriyorum' diyerek tepki gösterdiğini duyduk'' dedi.



TEMİZLİK MALZEMESİ BİLE ALINAMIYOR!

Bir Flash Haber TV çalışanı da e-mail aracılığıyla yaşadıkları durumu özetleyen bir mesaj göndermiş. Çalışacak mecra bulamayan onlarca işsiz gazeteci varken, 90'a yakın çalışanın mayıs sonu itibari ile onlara katılma ihtimali bulunuyor. Noktasına, virgülüne dokunmadan Flash Haber TV çalışanın gönderdiği mesajı aynen yayınlıyoruz:

''Bir haber merkezi çalışanı olarak geçen ay yapılan çıkarmalardan sonra bu ay da yine çıkarma olacağı haberini almış bulunmaktayız. TMSF tarafından ihaleyle satılan Ankaralı iş adamı Eşref Keleş tarafından üç ay içerisinde kanalın teslim alacağı haberi verildiği halde Eşref Keleş'in son dakikada kendi vazgeçmesi nedeniyle kanalda büyük bir boşluk ve deprem yaşanıyor. TMSF yönetimindeki Habertürk başta olmak üzere yan kanallarının tüm sosyal haklarını tam saati ve zamanında aldığı bilgisine ulaşıp Flash Haber'in neden yirmişer gün gecikmeyle maaş aldığını merak ediyoruz. Ayrıca yaklaşık 80 kişiyiz ve gün geçtikçe azalıyoruz. İş yükü arttı ancak maaşımızı alabilecekmiyiz, bilmiyoruz? Ayrıca Mayıs ayının sonunda da kanalın tekrar kapatılma korkusu insanların bütün motivasyonunu düşürüyor net bir açıklamanın olmadığı kanalda Mecidiyeköy'deki binanın boşaltılması kesinleşti ancak nereye gideceği bilmiyoruz. Mayıs başı itibari ile çıkarmaların devam edeceği ama bu sırada ihale olmaması durumunda komple çıkartma olacağı artık yüksek sesle konuşuluyor kanalın TMSF tarafından başında bulundurulan yöneticisi kanalı ayakta tutabilmek için olağanüstü çaba sarf ediyor bunu görmezden gelmek imkansız ancak bu kanalda herkes bir buçuk yıldır ne olacağı sorusunu sorduğu için günlük hayat planlarını dahi yapamayan insanlar tarafından tüm özveriyle ayakta tutarken herkesin tek istediği işinin devam etmesi ve her şeyin normale dönmesi. Kanal'da en basit tüketim malzemeleri bile sağlanmıyor, Temizlik malzemesi bile alamaz duruma gelindi. Burada çalışanların tek isteği var; işini yapıp maaşlarını almak. Çünkü herkes kanalı da işini de çok seviyor.''



SİYASETTE KAZANAMADI İHALEDE KAZANDI

Aslen Diyarbakırlı olan Eşref Keleş, 2018 yılında AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Memleketinde listeye giremeyen Keleş'e adeta talih kuşu kondu. TOKİ, DSİ başta olmak üzere kamudan onlarca ihale kazandı. Siyasette kazanamayan Eşref Keleş 2018 itibari ile ihalelerle milyarlar kazanmaya başladı. Eşref Keleş ismi, ilk olarak 2018'de manken Aslı Baş'ın şüpheli şekilde yaşamını yitirdiği lüks villayı 15 milyon dolara satın alması ile duyuldu. Aynı yıl içerisinde Galatasaray'ın Florya arazi için yapılan ihalede ipi göğüsleyen isim oldu. Ancak ihale bir süre sonra iptal edildi.

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Hatay'da meydana gelen yıkıma karşı çok sayıda konut inşasına başlandı. Keleş'in sahibi olduğu Öz Er-Ka İnşaat, Hatay'da 2 milyar 474 milyon TL'ye konut ihalesi kazandı. 2024 yılında DSİ'den 4 milyarlık ihale alan Keleş, son olarak Kanal İstanbul güzergahında yapılacak 1054 konut ihalesini 2 milyar 69 milyon TL'lik teklifiyle kazanmıştı.

NE OLMUŞTU?

Flash TV, 9 Ocak 2025'te Erhan Kork'a satılmıştı. Kanalın Kork'a geçmesinin ardından iktidara yakınlığıyla bilinen Ersoy Dede'nin adı genel yayın yönetmeni olarak geçmişti.

Bankpozitif, Payfix Ödeme Kuruluşu ve Flash TV'nin sahibi Erhan Kork, "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "malvarlığı değerlerinin meşru bir yolla elde edildiği konusunda kanaat uyandırmak" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'un 5.1-c maddesine muhalefet" suçlarından tutuklanmıştı.

Erhan Kork'un tutuklanması sonrası TMSF kanala kayyum atanmıştı.

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 13,893 Konu 442 Beğeni 215 Puan 20,403
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 13,893
  • Konu 442
  • Beğeni 215
  • Puan 20,403
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı
TMSF satmıştı, Flash Haber TV kapanıyor mu? Kanal çalışanlarını sarsan tebligat!

Kara para soruşturmasında el konulan Flash Haber TV'den gelen son haber medya dünyasını sarsacak. TOKİ müteahhiti Eşref Keleş'in yüksek maaşlardan dolayı almaktan vazgeçtiği haber kanalının kapatılacağı TMSF yöneticileri tarafından çalışanlara tebliğ edildi.



MedyaRadar'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre, Bankpozitif soruşturmasında el konulan Flash Haber TV 84 milyona, Papara soruşturmasında el konulan Ekotürk TV 26 milyon TL'ye ve son olarak casusluk soruşturmasında kayyum atanan TELE 1 TV 28 milyona satışa çıktı. Televizyon kanallarının bu kadar ucuza satışa çıkması tartışma yaratsa da ihale süreci ve sonrasında yaşananlar bir hayli konuşulacağa benziyor.

FLASH HABER TV'Yİ AKP'Lİ MÜTEAHHİTİN ALDIĞI AÇIKLANDI...

Bankpozitif soruşturması sonrası el konulan Flash Haber TV, geçtiğimiz yıl 84 milyon TL muhammen bedelle satışa çıktı. Kanala talip olan çok sayıda isim TMSF yetkilileriyle kanalı ziyaret ettiler. 18 Ekim 2025 tarihinde resmi olarak açıklanmasa da kanalı TOKİ'den milyarlık ihaleler alan Ankaralı müteahhitlerden Eşref Keleş'in aldığı haberleştirildi. Yapılan bu haberler hem TMSF hem de bir dönem AKP'den milletvekilliği aday adaylık başvurusu yapan Keleş tarafından yalanlamadı. Kanalın bir ara Ispartalule'ye taşınacağı söylense de şirket ile TMSF arasında bir devir gerçekleşmedi. Ticaret Sicil Gazetesi kayıtlarına göre kanal hala TMSF yönetimindeydi.

İHALENİN İPTAL OLDUĞU İŞTEN ÇIKARMALARLA ORTAYA ÇIKTI

Flash Haber TV'nin Eşref Keleş'e satışının iptal edildiği çalışanlara atılan mesajla ortaya çıktı. 1 Nisan 2026 tarihinde Flash Haber TV'de 10 kişinin işine son verildi. Şirketin muhasebe sorumlusu işten çıkarmalarla ilgili olarak personelin olduğu WhatsApp grubuna şu mesajı attı:

''Arkadaşlar son dönemde yaşanan olumsuz gelişmeler sonucunda maalesef TMSF tarafından bazı kararlar alınması zorunluluğu doğmuştur. Flash Haber TV'nin ihalesinin iptaliyle beraber bazı arkadaşlarımızla vedalaşmak zorunda kaldık. Bugün iş akdi feshedilen arkadaşlarımızın bugüne kadar gösterdikleri emek ve fedakarlıklar için teşekkür ederiz. Umarım kendileri için daha hayırlı kapılar açılır. İş akdi fesh edilen ve/veya istifa eden arkadaşlarımızın dışında bir işten çıkarma şu an için söz konusu değildir. Önümüzdeki dönemde yeni ihale süreci oluşup oluşmayacağı şimdilik belirsizliğini korumaktadır. Bu süreci yakından takip ediyoruz ve ara ara sizleri bilgilendireceğiz"

KANAL ÇALIŞANLARINA TEBLİĞ EDİLDİ

TMSF yöneticileri Flash Haber TV'nin artan maliyetlerini gerekçe göstererek kanalın cuma günü 24:00 itibariyle kapatılacağını kanal çalışanlara tebliğ etti. 84 çalışanı bulunan haber kanalının banttan yayın yapacağı ve kanalda sadece beş kişinin görev yapacağı açıklandı. Kira kontratı da mayıs ayı sonunda sona erecek olan Flash Haber TV'nin nerede bant yayını yapacağı ise önünüzdeki günlerde belli olacak. TMSF Yöneticilerinin çalışanlarla yaptığı toplantıda, "Kanalı finanse etmek için her yolu denedik. Büyük şirketlerle reklam görüşmeleri yaptık ancak iki ay finans edebileceklerini söylediler. Bankpozitif ihalesi de iptal olunca çıkış yolu bulamadık" dedikleri öğrenildi

MEDYARADAR DUYURMUŞTU

Medyaradar'ın deneyimli muhabiri Ercan Öztürk, TOKİ müteahhiti Eşref Keleş'in çalışanların yüksek maaşlarından dolayı Flash Haber TV'yi almaktan son anda vazgeçtiğini duyurmuştu. TMSF'nin satıştan önce bazı çalışanlara yüksek zamlar yaptığı biliniyordu.

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 13,893 Konu 442 Beğeni 215 Puan 20,403
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 13,893
  • Konu 442
  • Beğeni 215
  • Puan 20,403
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı
16 Mayıs 2026 | 15:08 #33 Son düzenlenme: 16 Mayıs 2026 | 15:13 ★Recai Karakuş★
Flash Haber TV kapandı: Ana haber spikeri kapanışı böyle duyurdu



TMSF yönetimindeki Flash Haber bugün itibariyle bütün çalışanlarına tazminatlarını ödemek kaydıyla canlı yayınlarına son verme kararı aldı.

Kara para soruşturması sonrası TMSF'ye devredilen Flash Haber TV'de kapanma ve ihale sürecine ilişkin gelişmeler çalışanlara tebliğ edildi. Kanalın geleceği ile ilgili karar verildi.

TMSF EL KOYMUŞTU! FLASH HABER TV YAYIN HAYATINA SON VERDİ

TMSF yönetimindeki Flash Haber bugün itibariyle bütün çalışanlarına tazminatlarını ödemek kaydıyla canlı yayınlarına son verme kararı aldı. Kanal satışı yapılana kadar arşiv yayınları ile devam edecek. Beraberinde lisans ve teknik malzemenin satışı için de ilan açılacağı öğrenildi.

OMUZ OMUZA ÇALIŞTIĞIMIZ TÜM BASIN EMEKÇİSİ DOSTLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Gazeteci Şevval Şirin, Flash Haber TV'nin son haber bültenini sundu. Şirin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kanalın son yayını yapmak başka bir sorumluluk, başka bir duyguymuş. Meslek etiği tam da böyle bir şey işte; son yayını da özveriyle yaptı tüm arkadaşlarım. Bu yayınla birlikte Flash Haber TV kapandı. Omuz omuza çalıştığımız tüm basın emekçisi dostlarıma teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.



Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 13,893 Konu 442 Beğeni 215 Puan 20,403
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 13,893
  • Konu 442
  • Beğeni 215
  • Puan 20,403
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 13,893 Konu 442 Beğeni 215 Puan 20,403
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 13,893
  • Konu 442
  • Beğeni 215
  • Puan 20,403
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı
09 Temmuz 2026 | 15:46 #35 Son düzenlenme: 09 Temmuz 2026 | 15:59 ★Recai Karakuş★
Yasa dışı bahisten tutuklanmıştı... Flash Haber TV'nin sahibi hakkında flaş gelişme

Pozitifbank, Payfix Ödeme Kuruluşu ve Flash Haber TV'nin sahibi Erkan Kork'un da aralarında bulunduğu 55 sanığın yargılandığı yasa dışı bahis davasının görülmesine devam edildi. Ara kararını açıklayan mahkeme Erkan Kork'un tahliyesine hükmetti.



Pozitifbank Payfix Ödeme Kuruluşu ve Göktuğ Multimedya Yayıncılık Anonim Şirketi bünyesinde yer alan Flash Haber Tv'nin sahibi Erkan Kork dahil 55 sanığın yargılandığı yasadışı bahis davasının görülmesine devam edildi. Önceki celsede tutuklu sanıklar Hülya Turan, Arzu Tepe ve Hamza Kork tahliye edilmişti. İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz sanıkların bir kısmı ile taraf avukatları salonda hazır bulundu. Tutuklu sanık Erkan Kork ise duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

"ŞİRKETİMİZ MEVZUATA UYGUN FAALİYET GÖSTERDİ"

Savunmasına daha önce ayrıntılı beyanda bulunduğunu belirterek başlayan Erkan Kork, bu kez farklı yönlerden açıklama yapmak istediğini söyledi. Kork, "Bugün burada hakkında konuşulan şirket, faaliyete geçtiği ilk günden itibaren mevzuata uygun işlemiş, insan kaynağına ve teknik altyapıya ciddi katkılarda bulunmuştur. Payfix'in kuruluşundan itibaren hedefim güçlü bir kurumsal yapı oluşturmaktı. Şirketim için her zaman en iyi insanları almaya ve teknik altyapıyı güçlendirmeye çalıştım. Her yıl yöneticilerimiz ve çalışanlarımız için eğitimler düzenledik" dedi.

"BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN DOĞRU OLANI YAPMAKTI"

Şirketin ödeme sistemlerine ilişkin de konuşan Kork, "Payfix'e Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından FAST ödeme sistemi yetkisi verilmiştir. Müşterilerimize daha fazla imkan sağlayacak olmamıza rağmen risk almamak adına FAST işlemlerini ve günlük işlem limitlerini sınırlandırdık. Bizim için önemli olan daha fazla işlem yapmak değil, doğru olanı yapmaktı. Payfix'te yönetim anlayışımız hiçbir zaman 'yapamıyorsak yapalım' anlayışı olmadı. Ben hiçbir zaman mevzuatın bana yüklediği yükümlülüklere asgari düzeyde uymadım, her zaman daha fazlasını yaptım" ifadelerini kullandı.

"ADALETLİ YARGILANMAK İSTİYORUM"

IBAN dolandırıcılığıyla mücadele konusunda da savcılığa çok sayıda başvuruda bulunduklarını öne süren Kork, "Biz sadece Payfix'i korumadık, aynı zamanda tüm sektörün yaşadığı mağduriyetlerle savaştık. IBAN dolandırıcılığı konularıyla ilgili savcılığa birçok başvuruda bulunduk. Yargılanmaktan hiçbir zaman kaçmadım ancak adaletli yargılanmak isterim. Beraat edeceğime eminim ama bunun için 16 ay hapis mi yatmam lazımdı? Benim haricimde tutuklu ya da ev hapsinde sanık kalmadı. Mahkemede savunma yapan tüm sanıkların söylemlerine katılıyorum. Hiçbir sanığın ne benimle ne Payfix'le ne de diğer şirketlerimle ilgili aleyhime bir beyanı bulunmamaktadır. Sayın hakim, sizden adalet ve tutuksuz yargılanma talep ediyorum" diyerek tahliyesini istedi.



TAHLİYE EDİLDİ

Savunmaların ardından ara kararını açıklayan mahkeme, tutuklu sanık Erkan Kork'un tahliyesine karar verdi.

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 13,893 Konu 442 Beğeni 215 Puan 20,403
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 13,893
  • Konu 442
  • Beğeni 215
  • Puan 20,403
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı


Flash TV'nin yeni sahibi belli oldu! O filmi çeken şirket aldı...

SAFE Media, Flash TV'yi bünyesine kattığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre yeni dönemde Flash TV, ulusal bir eğlence kanalı olarak izleyiciyle buluşacak.

Flash TV, eğlence kanalı konseptiyle yeni logosu ve yayın anlayışıyla yeniden yapılanma sürecine girdi.

"Çatlı" filminin yapımcısı olan Safe Media, televizyon sektörüne adım atarak Flash TV'yi bünyesine kattığını duyurdu.

Yeni dönemde kanalda özgün eğlence programları, yarışmalar, müzik, kültür-sanat içerikleri, sinema filmleri, diziler ve farklı yaş gruplarına hitap eden yapımların yer alacağı bildirildi.

KANALIN YENİ YAYIN STRATEJİSİ NE OLACAK?

Safe Media Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Şahin, kanalın Türk televizyonculuğundaki marka geçmişine dikkat çekerek yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı. Şahin, kanalı ailelerin güvenle izleyebileceği ulusal bir eğlence kanalı olarak konumlandıracaklarını ifade etti. Yayın altyapısının güçlendirileceğini belirten Şahin, geleneksel yayıncılığın yanı sıra dijital platformlarda da aktif bir yapı oluşturulacağını vurguladı.

Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kanalın yayın anlayışında özgün eğlence programları, yarışmalar, müzik ve kültür-sanat içerikleri, sinema filmleri, diziler, yaşam programları ve farklı yaş gruplarına hitap eden özel yapımlar yer alacak. SAFE Media'nın sinema yapımı, içerik üretimi ve dağıtımındaki tecrübesi de Flash TV'nin yeni dönem içerik stratejisinin önemli parçalarından biri olacak.

Şirketin; 'Mahi: Kara Fatma', 'Karadeniz Güzeli', 'Ben Sana İnanıyorum' ve 'Çatlı 2' gibi sinema projelerinin yanı sıra 'Rüzgarın Kokusu' adlı dizi projesini de hayata geçirmeye hazırlandığı kaydedildi.

SAFE Media Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Şahin, yatırımla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"SAFE Media'yı yalnızca içerik üreten veya dağıtan bir şirket olarak değil, medyanın farklı alanlarında faaliyet gösteren güçlü ve sürdürülebilir bir yapı olarak konumlandırıyoruz. 'Çatlı' filmiyle sinema sektöründe attığımız önemli adımın ardından Global Pictures ile gerçekleştirdiğimiz ortaklık, bu alandaki hedeflerimizi daha da ileri taşıdı. Flash TV'nin bünyemize katılmasıyla birlikte televizyon yayıncılığında da iddialı ve uzun vadeli bir döneme giriyoruz.

Flash TV, Türk televizyonculuğunda güçlü bir geçmişe ve yüksek marka bilinirliğine sahip. Yeni dönemde kanalımızı, insanların aileleriyle birlikte güvenle izleyebileceği, toplumsal ve kültürel değerlerimize uygun, kaliteli içeriklerin yer aldığı güçlü bir ulusal eğlence kanalı olarak konumlandıracağız.

Amacımız; ailelerin ortak izleme alışkanlığını yeniden güçlendiren, özgün formatlara alan açan, farklı kuşakları aynı ekran etrafında buluşturan ve izleyicisine nitelikli bir eğlence deneyimi sunan bir yayın anlayışı oluşturmaktır.

Önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz 'Mahi: Kara Fatma', 'Karadeniz Güzeli', 'Ben Sana İnanıyorum', 'Çatlı 2' ve 'Rüzgârın Kokusu' gibi önemli projelerle içerik üretimindeki gücümüzü daha da artıracağız. Sinema ve içerik üretimindeki tecrübemizi televizyon yayıncılığına taşıyarak Flash TV'yi yeniden geniş kitlelerle buluşturacağız. SAFE Media olarak yatırımlarımıza devam edecek, üretimin ve eğlence sektörünün her alanında kalıcı değer oluşturmaya odaklanacağız."

Yeni dönemde Flash TV'nin teknik ve yayın altyapısının güçlendirilmesi, içerik çeşitliliğinin artırılması ve kanalın geleneksel televizyon yayıncılığının yanı sıra dijital platformlarda da etkin bir konuma taşınması hedefleniyor.

NE OLMUŞTU?

Flash TV, 9 Ocak 2025 tarihinde Bankpozitif ve Payfix Ödeme Kuruluşu'nun sahibi Erhan Kork tarafından satın alınmıştı. Kork'un kanalı devralmasının ardından yayın yönetimi için Ersoy Dede'nin adı geçmişti.

Ancak Erhan Kork hakkındaki çok sayıda suçlama nedeniyle tutuklandı. Kork'un tutuklanmasının ardından TMSF kanala kayyum atayarak satış sürecini başlattı. Son devir işlemleriyle birlikte kanal yeni yönetim yapısına kavuştu.

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 13,893 Konu 442 Beğeni 215 Puan 20,403
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 13,893
  • Konu 442
  • Beğeni 215
  • Puan 20,403
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı
31 Ağustos 2026 | 17:29 #37 Son düzenlenme: 31 Ağustos 2026 | 17:37 ★Recai Karakuş★
SAFE Media olarak medya alanındaki yatırımlarımızı büyütmeye ve içerik üretimindeki gücümüzü yeni alanlara taşımaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda Flash TV'yi bünyemize kattık.



Türk televizyonculuğunda güçlü bir geçmişe ve yüksek marka bilinirliğine sahip Flash TV'yi, yeni dönemde ulusal bir eğlence kanalı olarak yeniden konumlandıracağız. Yayın anlayışımızın merkezinde; ailelerin birlikte güvenle izleyebileceği, toplumsal ve kültürel değerlerimize uygun, kaliteli ve özgün içerikler olacak.



Eğlence programlarından yarışmalara, müzik ve kültür-sanattan sinema filmlerine, dizilerden yaşam programlarına kadar farklı kuşaklara hitap eden zengin bir içerik yapısı oluşturacağız. SAFE Media'nın sinema, içerik üretimi ve dağıtım alanındaki tecrübesini Flash TV'nin yeni dönem yayın stratejisiyle bir araya getiriyoruz.

Mahi: Kara Fatma, Karadeniz Güzeli, Ben Sana İnanıyorum, Çatlı 2 ve Rüzgârın Kokusu gibi projelerimizle içerik üretim gücümüzü daha da ileri taşıyacağız. Aynı zamanda Flash TV'nin teknik ve yayın altyapısını güçlendirerek, kanalımızı yalnızca geleneksel televizyon ekranlarında değil, dijital platformlarda da güçlü ve etkin bir medya markası haline getirmeyi hedefliyoruz.

Bizim için bu yatırım, yalnızca bir televizyon kanalına sahip olmak anlamına gelmiyor. Amacımız; üreten, geliştiren, farklı kuşakları aynı ekran etrafında buluşturan ve Türk medya sektöründe kalıcı değer oluşturan güçlü bir yapı inşa etmek.

SAFE Media olarak hedefimiz; güçlü markalar, nitelikli içerikler ve sürdürülebilir yatırımlarla Türk medya sektöründe uzun vadeli ve kalıcı bir değer yaratmak. Flash TV'de yeni bir dönem başlıyor.



https://safemedia.tr/

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 13,893 Konu 442 Beğeni 215 Puan 20,403
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 13,893
  • Konu 442
  • Beğeni 215
  • Puan 20,403
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 13,893 Konu 442 Beğeni 215 Puan 20,403
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 13,893
  • Konu 442
  • Beğeni 215
  • Puan 20,403
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 13,893 Konu 442 Beğeni 215 Puan 20,403
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 13,893
  • Konu 442
  • Beğeni 215
  • Puan 20,403
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı

Flash TV'nin Yeni Logosu Böyle Olabilir!



Bakalım Zaman Neyi Gösterecek.....

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 13,893 Konu 442 Beğeni 215 Puan 20,403
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 13,893
  • Konu 442
  • Beğeni 215
  • Puan 20,403
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı


Flash TV mi Flash Haber mi... Satışın sırrı çözüldü!

Çatlı filminin yapımcısı Seyfi Şahin, TMSF elindeki Flash Haber TV'yi değil Göktuğ ailesinin elindeki Flash TV'yi satın almış. Flash TV ile özdeşleşen Tepebaşı'ndaki bina ise 156 milyon TL bedelle icradan satışa çıktı.

MedyaRadar'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre, Müzik ve eğlence ağırlıklı yayın yapan Flash TV, 2021'de format değişikliğine giderek haber kanalına dönüştü. Bu dönemde Mehmet Emin Göktuğ ile Ömer Ziya Göktuğ kanalın yüzde 50'şer hissedarıydı. Ömer Ziya Göktuğ'un Ocak 2022'de hayatını kaybetmesinin ardından kanalın yönetiminde anlaşmazlıklar yaşandı. Flash TV'ye 16 Mart 2022'de kayyum atandı. Kanalın lisans haklarının 15 Nisan 2022'de sona ermesinin ardından Flash TV yayını kapandı ve yayın hayatı Flash Haber adıyla devam etti. Yeni yapının kurucuları Ömer Ziya Göktuğ'un kızları Eser Göktuğ Okan ile Özge Göktuğ Güleç oldu. Mehmet Emin Göktuğ ise bu süreçte yapılan isim ve yayın değişikliğine itiraz etti.

84 MİLYONA SATILDI AMA...

Flash Haber TV, BankPozitif'in sahibi Erhan Kork tarafından satın alındı. Ancak 14 Mart 2025'te Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), PozitifBank ve PayFix'e yönelik süreç kapsamında Flash Haber TV'ye de el koydu ve şirkete kayyım atandı. Daha sonra TMSF tarafından 84 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkarılan Flash Haber TV Ankara merkezli Öz Er-Ka İnşaat'ın sahibi Eşref Keleş tarafından satın alındı. Ancak Nisan ayında Eşref Keleş'e yapılan satış da iptal edildi. TMSF, satış iptalinden sonra kanalın yayın hayatına son verdi.

FLASH HABER TV HALA TMSF'DE.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın ''Flash TV'yi Çatlı filminin yapımcısı satın aldı'' haberinden yola çıkarak Safe Media'nın Flash Haber TV'yi mi yoksa isim hakkı Göktuğ ailesinde olan Flash TV'yi mi satın aldığını araştırdım. Öncelikle şunu belirtmeliyim; TMSF yasa gereği elindeki şirket, gayrimenkul ve varlıkları kural olarak ihalesiz veya şeffaf bir ilan süreci olmaksızın doğrudan satamaz. Flash Haber TV, satış iptalinden sonra ikinci kez satışa çıkmadı.



Kanal şu anda hala TMSF elinde. Kayyum yönetimindeki Göktuğ Multimedya şirketinin Ticaret Sicil kayıtlarına 14 Ağustos 2026 tarihinde adres değişikliğine gitmiş. TMSF yönetimindeki şirket, Kuştepe V Plaza'dan Trump Towers'a taşınmış. Adres değişiklik ilanında da kanalın hala TMSF elinde olduğu gözüküyor.

SAFE MEDİA'DA HAREKETLİ GÜNLER

Kadıköy Fenerbahçe'de 2025 yılında kurulan Safe Media, 18 Ağustos 2026 tarihli yönetim kurulu kararıyla amaç ve konu değişikliğine gitmiş. Bu tarih itibariyle şirketin bünyesine radyo yayıncılığı, televizyon yayıncılığı ve isteğe bağlı yayın hizmetleri eklenmiş. Şirketin tepe yönetiminde se geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkan Adayı olan Hakan Safi'nin de yakın arkadaşı olan Seyfi Şahin ile Sacit ve Onur Şahin Şahin bulunuyor. Seyfi Şahin'in dünkü açıklamasına göre Safe Media tarafından satın alınan kanalın Flash TV olduğu ise özellikle belirtilmiş.

TEPEBAŞI'NDAKİ BİNASI İCRADAN SATIŞTA

Ömer Ziya Göktuğ'un ölümünden sonra aile içerisinde başlayan yönetim kavgasından sonra merkezi Bursa'da bulunan Göktuğ Görsel Ürünler Eser Göktuğ Okan ile Özge Göktuğ Güleç'in yönetimine geçti. Şirket, 5 Şubat 2026 tarihinde Tepebaşı'ndaki Flash TV binasının bulunduğu adreste ikinci şubesini açtı. Ticaret Sicil Gazetesi kayıtlarına göre şube 5 Mart 2026 tarihinde kapandı. Buna paralel olarak İstanbul Gayrimenkul İcra Dairesi, Flash TV'nin Tepebaşı'ndaki binasını 156 milyon TL'ye satışa çıkardı.



TV KANALI KULLANIMINA UYGUN!

Beyoğlu Çatma Mescid Mahallesi Trafo Sokak'ta bulunan bina ile ilgili yayınlanan ilanda şu ifadelere yer verildi:

''2. Bodrum katında: mutfak, yemekhane, mescit, ısıtma merkezi, tamirat odası; 1. Bodrum katında: teknik odalar, WC bölümleri, Zemin Katında: bina girişi, bekleme bölümü, danışma birimi, 1.2.3.ve 4. Katlarda: TV kanalı kullanımına uygun olarak tefrişe edilmiş ofisler, stüdyolar, toplantı odaları ve wc bölümleri, 5. Katta: Stüdyo, yayın odası, reji bölümü, wcler ve yayın ekipmanlarına ait oda, asma katta: Yayın yönetim kısmı gibi bölümler bulunmaktadır.''

İstanbul Gayrimenkul İcra Dairesi, Tepebaşı'ndaki Flash TV binası için belirlediği rakam ise KDV ile birlikte 156 milyon TL olarak belirlendi. İlk satış 22 Ekim 2026 tarihinde, alıcı çıkmaz ise ikinci satış 24 Kasım 2026 tarihinde yapılacak.

Medyaradar


ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 13,893 Konu 442 Beğeni 215 Puan 20,403
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 13,893
  • Konu 442
  • Beğeni 215
  • Puan 20,403
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 13,893 Konu 442 Beğeni 215 Puan 20,403
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 13,893
  • Konu 442
  • Beğeni 215
  • Puan 20,403
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı
01 Eylül 2026 | 22:00 #43 Son düzenlenme: 01 Eylül 2026 | 22:06 ★Recai Karakuş★




Türksat 6A
12111 V 27500 3/4



Flash TV
Yeni Logosuyla Test Yayınına Başladı!

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 13,893 Konu 442 Beğeni 215 Puan 20,403
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 13,893
  • Konu 442
  • Beğeni 215
  • Puan 20,403
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı