UYARI!

Kullandığınız tarayıcının JavaScript kullanımı kapalı olduğundan sayfada bloke halindesiniz.

Sayfamızın tasarımı JavaScript kodları ile daha düzgün çalışmakta olduğundan bu uyarıyı aldığınızı belirtmek isteriz.

KANAL D ve CNN TÜRK'ün Yayın Akışı - Türkiye'deki TV Kanallarıyla İlgili Haberler - Sayfa 11 - Page 11 of 11
UydumTürk UydumTürk UydumTürk

UydumTürk

Fark Edilmeyeni Görür, Söylenilmeyeni Yazar!
17 Yaşındayız!
09 Mayıs 2026 | Saat: Yükleniyor...

KANAL D ve CNN TÜRK'ün Yayın Akışı

Başlatan KARTAL DEMİR, 05 Ocak 2020 | 14:43

« SHOW TV'nin Yayın Akışı | NOW TV’nin Yayın Akışı »
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 12,174 Konu 416 Beğeni 214 Puan 18,534
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 12,174
  • Konu 416
  • Beğeni 214
  • Puan 18,534
  • Almanya / Diyarbakır

Uzak Şehir bu akşam var mı? Uzak Şehir 58. bölüm ne zaman?
Uzak Şehir yeni bölüm tarihi araştırılıyor! Peki, Uzak Şehir bu akşam var mı, 58. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte güncel yayın durumu ve seyircinin yorumları...

Haberin Devamı için;

https://www.mynet.com/magazin/uzak-sehir-bu-aksam-var-mi-uzak-sehir-58-bolum-ne-zaman-130100589291

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 12,174
  • Konu 416
  • Beğeni 214
  • Puan 18,534
  • Almanya / Diyarbakır

Uzak Şehir'in sezon finalinde beklenmedik ayrılık! Kendi isteğiyle bırakıyor!

Reyting rekortmeni dizi, 63. bölümde sezon finali yapacak. Burç Kümbetlioğlu'nun dışında Alper Çankaya'nın da kendi isteğiyle diziden ayrılacağı öğrenildi.

Haberin Devamı için;

https://www.medyaradar.net/uzak-sehirin-sezon-finalinde-beklenmedik-ayrilik-kendi-istegiyle-birakiyor-fotogaleri-2238066

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • İleti 12,174
  • Konu 416
  • Beğeni 214
  • Puan 18,534
  • Almanya / Diyarbakır
CNN Türk'ten flaş ayrılık haberi geldi! 18 yılın ardından veda etti...

CNN Türk'ten ayrılık haberi geldi. 18 yıldır kurumda çeşitli görevlerde bulunan deneyimli isim, "kendi isteğimle ayrıldım" diyerek vedasını duyurdu.

Demirören Medya Grubu'na bağlı CNN Türk'ten ayrılık haberi geldi. MedyaRadar'ın özel haberine göre 18 yıldır kurumda çeşitli görevlerde bulunan Dış Haberler Editörü ve Muhabiri Enver Kaptanoğlu, veda etti.

Sosyal medya hesabındaki 'Veda' başlıklı paylaşımında "24 yıllık gazetecilik hayatımın 18 yılını geçirdiğim CNN TÜRK'ten bugün itibariyle kendi isteğimle ayrıldım" ifadelerini kullanan Enver Kaptanoğlu şöyle devam etti:

Yaklaşık 20 yıldır, hayal dahi edemeyeceğim kadar iyi bir tecrübenin benim için artık sonu geldi. Bu süreçte varlığından haberdar dahi olmadığım, kuş uçmaz kervan geçmez yerleri, hayati riskin en yüksek olduğu, tehlikeli savaş ve çatışma bölgelerini gördüm. Girilemez yerlere girdim, gidilemez yerlere gittim. İnsanın, bu kürenin çeşitli yerlerinde en dipte, en çaresiz olduğu anlarına şahitlik etmenin anlamı karşında, hayatın kendisinin anlamı da çoğu zaman yok oldu. Sadece Türkiye'de değil dünyanın bir çok yerinde, çok önemli olaylarda, oradaydım.

Tabi ki 24 yılı buraya sığdırmak imkansız ama 24 yıl önce bunları yaşayacağımı bilmek de imkansızdı. Sonunu bilmediğim ve düşünmediğim yol şu ana kadar ciddi manada zorluydu ve hatta fedakarlıklar ve adanmışlık gerektirdi. Ama inişleri ve çışlarıyla bir o kadar da olması gerektiği gibiydi. Hayatın kendisiydi.

18 yıl içinde CNN TÜRK'te mesleğinin en iyisi olan insanlarla çalıştım. Hepsinden paha biçilemez şeyler öğrendim mesleki anlamda ama çokça da hayata dair. Bana hayatı ve dünyayı anlamama katkı veren herkese ve herşeye minnetarım. Burada hayatı ve insanları asıl halleriyle tanıdım.

Ve artık, yolun geri kalan kısmında parayla satın alınamayacak bu tecrübeler benimle birlikte. Ve yol devam ediyor...

ENVER KAPTANOĞLU KİMDİR?

1981 yılında Bandırma'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünde okudu.

2002 yılında Show TV Dış Haberler masasında çalışmaya başladı. 6 yıl burada görev aldıktan sonra, 2008'de CNN TÜRK Dış Haberler servisinde çalışmaya başladı.

CNN TÜRK Dış Haberler servisinde, dünya ve Türkiye gündemine oturan birçok olayda görev yaptı. Suriye, Irak, İsrail, Filistin, Afganistan ve Somali gibi birçok ülkeden haberler geçti. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekatlarında sınır hattında görevde bulundu.

Ebola salgınının en yoğun olduğu dönemde Batı Afrika ülkesi Gine'de, virüsün yaşama etkilerine dair belgesel yaptı.

2015 yılında Ege denizinde yaşanan göç akını, Çad ve Somali gibi ülkelerde savaş ve açlığın konu edildiği, Filipinlerde Müslümanların özerklik kazanmasına dair ve Suriye ile Irak'ta binlerce kişinin ölümünden sorumlu DEAŞ terör örgütünün 2014 yılında yaptığı Ezidi katliamını yerinde gözlemleyerek belgeseller yaptı.

CNN TÜRK'te 2018-2019 arasında "Dünyadan" isimli haber programını hazırlayıp sundu.

Son olarak CNN TÜRK'te Dış Haberler editörlüğü ve muhabirliği görevini üstlenen Kaptanoğlu, pazar günleri ekrana gelen "Nasıl?" programını da sundu. Yeni adresi ise henüz bilinmiyor.

Medyaradar