UYARI!

Kullandığınız tarayıcının JavaScript kullanımı kapalı olduğundan sayfada bloke halindesiniz.

Sayfamızın tasarımı JavaScript kodları ile daha düzgün çalışmakta olduğundan bu uyarıyı aldığınızı belirtmek isteriz.

Türksat Uydusu ile İlgili Güncel Konu, Yorum ve Sorular - Türksat 3A,4A,5B,6A-42.0°E-Uyduları Hakkındaki Haberler - Sayfa 19 - Page 19 of 19
UydumTürk UydumTürk UydumTürk

UydumTürk

Fark Edilmeyeni Görür, Söylenilmeyeni Yazar!
16 Yaşındayız!
13 Kasım 2025 | Saat: Yükleniyor...

Türksat Uydusu ile İlgili Güncel Konu, Yorum ve Sorular

Başlatan ★Recai Karakuş★, 03 Ocak 2019 | 18:07

« Türkiye, Afrika'nın dijital ufkunu Türksat 5B ile genişletiyor!! | Türksat 6A İlk Yayınlar! »
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 10,267 Konu 386 Beğeni 209 Puan 16,377
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 10,267
  • Konu 386
  • Beğeni 209
  • Puan 16,377
  • Almanya / Diyarbakır
Gürsel Tekin'den olay Sözcü, Halk TV ve NOW çıkışı! 'Ben onlara 'Şer TV' diyorum...'

Gürsel Tekin, CHP'deki tartışmalara ve kendisine yöneltilen iddialara yanıt verdi. Partiden ihraç edilmek için yolsuzluk gibi ciddi gerekçeler olması gerektiğini belirten Tekin, Aziz İhsan Aktaş davasında iddia edilen isimlerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını ve aklanarak partiye dönmelerini talep etti. Sözcü, Halk TV ve NOW'a da tepki gösteren Gürsel Tekin, "Onlara "Şer TV" diyorum. Beni 40 gün ekrana çıkarmadılar. Ama Aziz İhsan Aktaş'ın ortaklarını çıkardılar" şeklinde konuştu.

CHP İstanbul İl Başkanlığına mahkeme kararıyla kayyum olarak atanan ve partiden ihraç edilen Gürsel Tekin, Sabah yazarı Tuba Kalçık'a konuştu.

"ÜYELİĞİMİZİ BİR İMZA İLE SİLEMEZSİNİZ..."

CHP'de son dönemde yaşanan gelişmeleri değerlendiren Gürsel Tekin, partiye uzun yıllar hizmet etmiş kişilerin dışlanırken, mahkemeye verenlerin içeride tutulmasını eleştirdi:

"CHP üyeliğimizi bir imza ile silemezsiniz. 40 yıllık emeğimiz, ideallerimiz var. Üstelik tüzüğe göre partiden ihraç edilmek için yolsuzluk, hırsızlık, yüz kızartıcı suç ya da vatana ihanet gibi gerekçeler gerekir. Ben bunların hiçbirini yapmadım. Ömrünü bu partiye adamış insanlar kapı önüne bırakılırken, yüzlerce CHP'linin tutuklanmasına neden olan itirafçılar partide tutuluyorsa ben bu duruma isyan ederim."

"AKLANIP PARTİYE GERİ GELSİNLER..."

Aziz İhsan Aktaş davasındaki iddialar hakkında da konuşan Gürsel Tekin, "İnsan her türlü hataya açıktır, bu hataları CHP olarak nasıl gidereceksiniz, önemli olan bu. CHP geleneğinde biri bir hata yapmışsa onun bir tek yöntemi vardır. Üyeliği askıya alınır, gider aklanır gelir. Şimdi Aziz İhsan Aktaş ekranlara çıkıp parti yöneticilerinin ismini veriyor. İsmi geçen arkadaşlarımız Meclis Başkanına gidip 'dokunulmazlığımız kaldırılsın' talebinde bulunmalı. Gidip aklanıp partiye geri gelsinler. Bu iddiaları yok saymamız, gerçeği değiştirmiyor. Dosya ortada, reddetmek dosya içeriğini değiştirmiyor. Toptan retçi bir anlayışla sorunu çözemeyiz" ifadelerini kullandı.

AZİZ İHSAN AKTAŞ ÇIKIŞI: TANIŞMAK İSTERDİM; NASIL KUDRETLİ BİR ADAM Kİ 37 CHP BELEDİYESİNE GİRDİ

Aziz İhsan Aktaş ile tanışmak istediğini de belirten Tekin; "Nasıl kudretli bir adam ki 37 CHP belediyesine girdi" dedi. "İnsan her türlü hataya açıktır" diyen Tekin, "Aziz İhsan Aktaş ekranlara çıkıp parti yöneticilerinin ismini veriyor. İsmi geçen arkadaşlarımız Meclis Başkanına gidip 'dokunulmazlığımız kaldırılsın' talebinde bulunmalı. Gidip aklanıp partiye geri gelsinler. Bu iddiaları yok saymamız, gerçeği değiştirmiyor. Dosya ortada, reddetmek dosya içeriğini değiştirmiyor" şeklinde konuştu.

"SÖZCÜ, HALK TV, NOW... ONLARA 'ŞER TV' DİYORUM"

Sözcü TV, Halk TV ve Now'ı "Şer TV" olarak adlandıran Tekin, kendisini ekrana çıkarmamaları ve Aziz İhsan Aktaş'ın ortaklarını desteklemeleri nedeniyle eleştirdi ve şöyle konuştu:

"Sözcü, Halk TV ve Now... Ben onlara "Şer TV" diyorum. Beni 40 gün ekrana çıkarmadılar. Ama Aziz İhsan Aktaş'ın ortaklarını, arkadaşlarını çıkardılar. Onlara rağmen ekranlara çıkacağım ve gözlerinin içine bakarak kimlerle iş tuttuklarını anlatacağım. Benim en çok zoruma giden buydu. Eskiden sürekli ekranlarına çıkarıyorlardı. Ama onlara rağmen o televizyonların ekranlarına çıkacağım ve onların gözlerinin içine bakarak hangi organizasyonun içinde olduklarını, nasıl günah işlediklerini söyleyeceğim."

"BU SÖZÜ ONA YAKIŞTIRAMADIM..."

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "tahammül ediyoruz" açıklamasına da tepki gösteren Gürsel Telin, "Bizi üzdü. Birlikte çalıştık, uzun yıllar emek verdik. Benim gibi bu partinin okulunda yetişmiş, 40 yıldır yalnızca hizmet etmiş bir insana böyle bir söz yakışmaz. Keşke o sözleri söylemek yerine, 'Bu partiyi kim mahkeme koridorlarına düşürdü?' diye sorsaydı" ifadelerini kullandı.

Medyaradar

ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 10,267 Konu 386 Beğeni 209 Puan 16,377
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 10,267
  • Konu 386
  • Beğeni 209
  • Puan 16,377
  • Almanya / Diyarbakır
Eski Futbolcu Mert Nobre "Survivor Türkiye 2026 Ünlüler & All Star" Kadrosunda

Türkiye televizyonlarının kült yarışması Survivor'un 2026 Ünlüler & All Star sezonuna, eski futbolcu ve teknik direktör Mert Nobre'nun katılacağı açıklandı. Bu sürpriz gelişme, yarışmanın gündemini erkenden belirledi.

Televizyon dünyasında yıllardır ilgiyle takip edilen yarışma formatı Survivor, bir kez daha önemli bir isimle gündemde. Popüler yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden eş zamanlı olarak yaptığı paylaşımda, "Efsane futbolcu Mert Nobre Survivor 2026 Ünlüler & All Star kadrosuna dahil oldu, kendisine gönülden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Bu açıklama, yarışmanın yeni sezonuna dair beklentileri daha da yükseltti.
Peki, neden Nobre'nin katılımı bu kadar konuşuluyor? Hangi dinamikler işliyor, yarışma formatı ne durumda? Gelin birlikte yakından inceleyelim.

Mert Nobre Kimdir? Futbol Sahalarından Survivor'a Geçiş

Futbol Kariyeri Ve Türkiye Macerası

Brezilya doğumlu olan Mert Nobre (eski adıyla Márcio Nobre), profesyonel futbol kariyerine Paraná Clube'de başladı. Daha sonra Türkiye'ye transfer olan Nobre; Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük kulüplerde forma giydi ve Türk vatandaşlığına geçerek "Mert" adını aldı.
Futbol sahalarındaki deneyimi, takım ruhu ve rekabetçi karakteriyle öne çıkan Nobre, şimdi ekranlara farklı bir formatta dönüyor.

Survivor Formunun Gereklilikleri ve Nobre'nin Avantajları

Survivor formatı; fiziksel dayanıklılık, strateji kurma, sosyal uyum ve psikolojik direnç gerektiriyor. Futbolculuk geçmişi olan bir yarışmacı için bu gibi özellikler önemli avantajlar olabilir. Nobre'nun takım oyunu deneyimi, saha dışı rekabet ortamlarına alışkın oluşu ve medya ile kurduğu bağlar, onun bu yarışmada dikkat çekecek isimlerden biri olacağını gösteriyor.
Aynı zamanda, "Ünlüler & All Star" kategorisi, yarışmacısında daha çok deneyim ve tanınırlık arıyor -- bu da Nobre için uygun bir zemin.

Survivor 2026 Ünlüler & All Star - Yeni Sezon ve Kadro Dinamikleri

"Ünlüler & All Star" Formatı Neleri Kapsıyor?

Yarışmanın "Ünlüler & All Star" versiyonu, geçmiş sezonlarda yer almış tanınmış yarışmacılar, ünlüler ya da kült figürlerin bir araya geldiği bir format. Bu versiyon, klasik "Ünlüler vs Gönüllüler" formatından farklı olarak, daha yüksek profil yarışmacıları ve medya görünürlüğü yüksek içerikleriyle dikkat çekiyor.
Bu değişiklik, yarışmanın izleyici kitlesini genişletmek ve medyada daha çok konuşulan içerik üretmek amacıyla uygulanıyor.

Kadroda Kimler Var? Nobre'nin Rolü Ne Olacak?

Acun Ilıcalı'nın açıklamasına göre Nobre, 2026 yarışmasında yarışmacılar arasında yer alacak. Daha önce açıklanan isimler arasında ünlüler dünyasından figürler de yer alıyor. Örneğin, önceki duyurularda şarkıcı ve televizyon figürleri de kadroda gösterildi.
Bu durumda Nobre'nin sahneye çıkışı, yarışma öncesi medya kampanyası açısından da etkili olacak.
Aynı zamanda, yarışmada rekabetin hangi dinamizmler üzerinden ilerleyeceği -- örneğin takım seçimi, dokunulmazlık oyunları, ateş yakma vs. -- gibi detaylar izleyici merakını artırıyor.

Medya, Marka ve Kültür-Sanat Perspektifi

Televizyon ve Medya Dünyasında Survivor Etkisi

Survivor Türkiye, Türkiye'de reality formatlarının en güçlü örneklerinden biri olarak görülüyor. Büyük marka iş birlikleri, sosyal medya etkisi ve izleyici etkileşimi ile kültürel bir olgu haline geldi. Bu noktada Nobre'nin katılımı, spor-kültür-medya üçgeninde dikkat çekici bir kesişme sunuyor.
Ayrıca, medya kuruluşları ve dijital platformlar için böyle bir hamle, geniş içerik üretim fırsatı anlamına geliyor.

"Muzikonair" ve Dijital İçerik Ekosistemi

Bu gelişme, müzik ve medya alanında yayın yapan platformlar için de bir içerik fırsatı. Örneğin, Muzikonair gibi kültür-sanat ve medya gündemini takip eden platformlar, bu tür yarışma haberiyle dijital içerik portföyünü zenginleştirebilir. Yarışmacı profilleri, medya stratejileri ve izleyici yansımaları üzerine yapılacak analizler, okuyucular için değerli içerik anlamına geliyor.

Sonuç

Eski futbolcu Mert Nobre'nin Survivor 2026 Ünlüler & All Star kadrosuna dahil edilmesi, sadece bir yarışmacı haberi olmanın ötesine geçiyor. Spor dünyasından televizyona uzanan bir köprü, medyanın geniş ilgisini çeken bir hamle ve kültür-sanat içerik üretiminde yeni bir fırsat yaratıyor.
Yarışmanın başlamasına kısa süre kala izleyicilerin beklentisi artarken, Nobre'nin performansı ve yarışma içindeki varlığı büyük merak konusu. Siz de bu gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın; yeni sezonun perde arkasını ve detaylarını bizlerle birlikte keşfedin.

Müzik On Air