UYARI!

Kullandığınız tarayıcının JavaScript kullanımı kapalı olduğundan sayfada bloke halindesiniz.


Sayfamızın tasarımı JavaScript kodları ile daha düzgün çalışmakta olduğundan bu uyarıyı aldığınızı belirtmek isteriz.

Turkcell TV+ ve Turkcell’den Haberler - Turkcell TV+ - Sayfa 2 - Page 2 of 2
Uydu Forumu Uydu Forumu Uydu Forumu

Uydu Forumu

Fark Edilmeyeni Görür, Söylenilmeyeni Yazar!
17 Yaşındayız!
27 Temmuz 2026 | Saat: Yükleniyor...

☀️

Turkcell TV+ ve Turkcell’den Haberler

Başlatan BANNED, 21 Nisan 2013 | 11:32

Apple TV ve HBO Max Özel İçerikleri Turkcell TV+’ta! »
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 12,999 Konu 437 Beğeni 215 Puan 19,484
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 12,999
  • Konu 437
  • Beğeni 215
  • Puan 19,484
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı
Tumbara 1 yılda 25 milyon GB hediye etti

Turkcell'in kullanıcılarının aylık paketlerinden artan GB, dakika ve SMS'leri puana dönüştüren uygulaması Tumbara, birinci yılını tamamlarken, kazanılan toplam internet ise 25 milyon GB'ye ulaştı.



Şirketten yapılan açıklamaya göre, aylık paketlerden artan GB, dakika ve SMS'leri puana dönüştüren dijital kumbara, telekomünikasyon sektörünün yenilikçi uygulaması olarak dikkati çekiyor.

Tumbara ilk yılında 6,3 milyon kullanıcıya ulaştı. Bir yıl içinde Tumbara'da milyarlarca puan birikti, kullanıcılar hediye kataloğundan 11 milyon hediye kullandı. Kazanılan toplam internet ise 25 milyon GB'ye ulaştı.

Kullanılmayan her MB, dakika ve SMS'in 1 puana karşılık geldiği Tumbara sayesinde, fatura kesim tarihinde paketten kalan haklar ziyan olmadan puana dönüşüyor. Faturalı Turkcell müşterileri biriktirdikleri puanlarla, Turkcell Uygulaması'ndaki Tumbara kataloğundan yurt içi veya yurt dışında geçerli GB, dakika veya SMS hediyesini istedikleri zaman kullanabiliyor.

 

Müşteriler, doğum günü ve Turkcell'e katılım yıl dönümü gibi özel günlerde 30 bin ekstra puan kazanıyor. Tumbara, Turkcell Uygulaması üzerinden ücretsiz aktif hale getirilebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Pazarlama ve Dijital Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Akgüç, sundukları çözümlerle müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırdıklarını belirtti.

Önceliklerinin, her zaman müşterilerinin talep ve beklentilerini karşılayan çözümler geliştirmek olduğunu aktaran Akgüç, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda ilk olarak Akıllı Fatura uygulamamızı tüm kullanıcılarımız için ücretsiz hale getirerek fatura aşım endişesini ortadan kaldırdık. Yine müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda çok önemli bir ihtiyacı daha karşıladık ve Tumbara servisimizi hayata geçirdik. Artan GB, dakika ve SMS'lerin ziyanını önleyen Tumbara, telekomünikasyon sektörünün en yenilikçi uygulaması. Ücretsiz sunduğumuz servisimiz büyük ilgi gördü. Bir yılda hediye ettiğimiz toplam internet 25 milyon GB'yi buldu. Müşterilerimizin bu memnuniyeti bizi daha da motive ediyor. Turkcell olarak, lider kimliğimizin gereğini yerine getirerek her zamanki gibi sektöre öncülük ettik. Teknolojiyi insan odaklı yaklaşımımızla birleştiren projeler geliştirmeyi sürdüreceğiz."

Akit Haber



ADMIN-DIYARBAKIR avatar
★Recai Karakuş★
Admin
İleti 12,999 Konu 437 Beğeni 215 Puan 19,484
Admin
ADMIN-DIYARBAKIR avatar
  • 👑Kurucu👑Yönetici👑
  • 👑Hakimiyet;Alemlerin👑RABBİ Yüce ALLAH'INDIR👑
  • İleti 12,999
  • Konu 437
  • Beğeni 215
  • Puan 19,484
  • Almanya / Diyarbakır
  • Kayıtlı
Küresel teknolojinin rotasını Turkcell çizecek: Dr. Ali Taha Koç'a Dünya çapında görev!

Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, dünya genelinde 1000'i aşkın operatör ve şirketi temsil eden Dünya GSM Birliği'nin (GSMA) Teknoloji Grubu Başkanlığı görevine seçildi. GSMA Yönetim Kurulu Üyesi de olan Koç, 5 Ekim'de Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenecek Teknoloji Grubu toplantılarına başkanlık edecek.



Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, Dünya GSM Birliği GSMA'nın Teknoloji Grubu Başkanı oldu. Ürün ve teknoloji mimarisi, şebeke evrimi, iş birliklerinin genişletilmesi, global standartlar ve çalışma gruplarının koordinasyonu gibi başlıklarda çalışmalar yürüterek Yönetim Kurulu'na destek veren GSMA Teknoloji Grubu, birlik bünyesinde önemli bir görev üstleniyor.

Dr. Ali Taha Koç'un GSMA Teknoloji Grubu Başkanı seçilmesi, Turkcell'in GSMA Yönetim Kurulu üyeliğiyle güçlenen küresel temsilini daha da stratejik bir seviyeye taşıyor. Bu yeni görev, Türkiye'nin ve Turkcell'in mobil iletişim, dijital altyapı, yapay zekâ, siber güvenlik gibi alanlarda sektöre daha etkin katkı sunması açısından da büyük öneme sahip.

"TÜRKİYE'NİN VE TURKCELL'IN TEKNOLOJİ VİZYONUNU KÜRESEL ÖLÇEKTE TEMSİL EDİYORUZ"
GSMA gibi dünya mobil iletişim sektörüne yön veren bir kuruluşta böylesine önemli bir görev daha üstlenmekten duyduğu gururu ifade eden Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç şunları söyledi: "GSMA, mobil iletişim sektörünün ortak aklı, ortak sesi ve en güçlü küresel buluşma platformu konumunda. Turkcell olarak GSMA ile 25 yılı aşkın süredir devam eden köklü bir iş birliğimiz var. Bu görevi hem Türkiye'nin hem de Turkcell'in teknoloji vizyonunu küresel ölçekte temsil etmek adına çok önemli bir fırsat ve sorumluluk olarak görüyoruz. Turkcell'in 32 yıllık liderlik birikimini, güçlü saha deneyimini, dijital servislerdeki uzmanlığını ve insan odaklı teknoloji yaklaşımını global ekosistemle paylaşmayı sürdüreceğiz. Amacımız, yapay zekâ, güvenlik, otonom şebekeler ve yeni nesil bağlantı teknolojileri gibi alanlarda sektörümüzün daha somut, uygulanabilir ve ortak fayda üreten sonuçlara ulaşmasını sağlamak."

"TÜRKİYE, GLOBAL TEKNOLOJİ EKOSİSTEMİ İÇİNDE ÖZEL BİR YERE SAHİP"
Turkcell'in GSMA çatısı altında politika, teknoloji ve strateji gibi çok geniş bir yelpazede aktif rol üstlendiğine de işaret eden Dr. Koç, "Türkiye; Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Kafkasya ve Orta Asya arasındaki köprü konumuyla ve genç nüfusuyla küresel teknoloji ekosistemi içinde çok özel bir yere sahip. Bu yeni dönemde de GSMA gündemine ve ülkemizin dijitalleşmesine ciddi katkılar sunmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle beni bu göreve layık gören GSMA yönetimine ve üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

HİNDİSTAN'DA TEKNOLOJİ GRUBU TOPLANTILARINA BAŞKANLIK EDECEK
Dr. Ali Taha Koç, yeni görevi kapsamında 5 Ekim 2026'da Hindistan'ın Yeni Delhi kentinde düzenlenecek GSMA Teknoloji Grubu toplantılarına da başkanlık edecek. Toplantıda mobil iletişim sektörünün teknoloji yol haritası, güvenli ve sürdürülebilir dijital altyapılar, operatörler arası ortak çalışma alanları ve küresel ölçekte birlikte çalışabilirliği güçlendirecek başlıkların ele alınması planlanıyor.

PEK ÇOK ALANDA SEKTÖRÜN GÜNDEMİNİ BELİRLİYOR
GSMA Teknoloji Grubu, yeni nesil şebeke mimarileri, ağ dilimleme (network slicing) ve bulut tabanlı teknoloji uygulamaları gibi alanlarda sektörün ortak standartlarını belirliyor. Grup ayrıca siber güvenlik, kullanıcı rızası yönetimi, kritik acil çağrı servisleri ve küresel ağ sertifikasyon süreçlerinde de bu standardizasyon çalışmalarını yürütüyor. Yapay zekâ odaklı otonom ağ yönetimi, gelişmiş bulut altyapıları ve büyük teknoloji şirketleriyle yürütülen teknoloji iş birlikleriyle mobil ekosistemin teknolojik dönüşümüne ve geleceğin dijital altyapı gündemine yön veriyor. Bu çalışmalar, 5G'nin yaygınlaşması ve 6G'ye hazırlık sürecinde mobil operatörlerin eşgüdüm içinde hareket etmesi açısından yol gösterici bir rol oynuyor.

Akit Haber